fbpx

Mutasd a tányérodat, megmondom ki vagy…

Mutasd a tányérodat

Amikor eljutunk a hozzátáplálás időszakához, nem csak azon kell elgondolkodni, hogy melyik iskolát követjük (van ugye a klasszikus bevezetős módszer, meg a blw, azaz falatkás), hanem azon is, hogy miből fog enni szemünk fénye. Egy biztos: szükségünk lesz megfelelő tányérokra, poharakba, evőeszközökre. És innentől kezdve nincs megállás, ahogy nő a gyerek, újra és újra szembesülni fogunk vele, hogy mindig van egy következő szint, a tányér után jön a rágcsa tartó, majd az esti kakaós bögre, és a suliba is vinni kell a tízórait valamibe.

Itt jön el az a pont, amikor döntést hozhatsz: kipróbálsz, megveszel többféle tányért, poharat, étkészlet, kiderül, hogy nem jó, mert kopik, karcolódik, majd kidobod, vagy újrahasznosítod fürdős játéknak…

Vagy: leteszed a voksod egy olyan márka mellett, ami hosszútávon a társatok lesz, olyan anyagból készül, ami nem károsítja a környezetet, praktikus, sokféle, és nem utolsósorban szuper dizájnnal rendelkezik.

Ekobo bambusz étkészletek a Minimagon

Már csak az a kérdés, hogy van-e ilyen?

Ha nem is túl régen, de igen, már Magyarországon is elérhető az Ekobo márka , ami mindazt magába foglalja, amit fenn olvashattatok. 100% bambuszból készülnek méghozzá oly módon, hogy az egyéb bambusz termékek, pl. tálak, bútorok, stb. előállítása során keletkezett bambusz fűrészport használják fel és kombinálják egy élelmiszer minőségű kötőanyaggal. Magyarországra a Yogoplay  hozta el az Ekobot, és ha mostanában benézel a Balázs Béla utcai bolt kirakatán (menj is be, mert Andi és Hunor, a bolt tulajdonosai, mindig készülnek valami meglepetéssel) akkor egy csodás Ekobo színkavalkád fog eléd tárulni.

És most jöjjenek a kedvenceink:

Osztott tányér: a legjobb megoldás, ha már többfélét is megeszik már a gyerkőc, el tudod különíteni a különböző fajtájú ételeket, szószokat, de mégis egyben van minden. És, hogy fokozzuk: ez a tányér tökéletes alternatívája, az eldobható tányéroknak, piknikre is vihetitek magatokkal. A színek erőteljesek, szinte étvágygerjesztőek.

Az EKOBO bambusz osztott tányérja tökéletes választás a szülők számára.

 

Étkészlet: 4 in 1, azaz tányér, müzlistál, pohár, kanál egy szuper díszdobozva csomagolva, így tökéletes ajándéknak is. Egy étkezési kezdőcsomag, ami sokáig végig fogja kísérni a gyermeket az étkezés, olykor rögös, útjain.

 

Uzsonnás doboz: kivehető rekeszekkel, négyzet és téglalap formában, csodás színekkel rendelkeznek az Ekobo uzsonnás dobozok. A tetejét tányérnak is használhatjuk, igazi all in darab.

Hello környezetbarát bambusz uzsonnás doboz. 100% környezettudatosság.

 

A végére, mint mindig, magunkat, anyákat hagytam: bizony nem csak a gyerekeink számára találunk szuper készleteket, hanem magunknak is: legnagyobb kedvenc a Hordozható bambusz kávés pohár:környezetbarát és pont belefér a kávé adagunk. (350 ml).

 

ekobo bambusz kávés pohár, hordozható

 

Oldalakon keresztül folytathatnánk, mert igazság szerint az összes Ekobo kedvenc lett.

Keressétek őket a Yogoplay online:https://yogoplay.com/ és offline üzletében: 9. kerület Balázs Béla u. 10/a.

 

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket