fbpx

Különleges gyerekdivat körkép New Yorkból

tiacibanikids233

egyedi, frenetikus gyerekdivat

TIA CIBANI KIDS

Gyere velünk ismerd meg az exkluzív tervező munkáit.

Az első TiA CiBANi KiDS kollekció hobbiból jött létre, amikor Tia Cibani tervező egyik régebbi támogatója kérte, hogy hozzon létre egy gyermek kollekciót, a női vonalából származó szövetek felhasználásával. Így Tia belemerült a színes, művészi és tapintható stílusba; melynek eredeménye egy csak rá jellemző stíluskavalkád lett. A védjegyévé vált a merész színek és különleges, szemkápráztató szövetek kiválasztása, amelyek azóta minden KiDS kollekció alapját képezik.

Fiúk és lányok számára, babáktól 16 éves korig tervez TIA ruhákat. A kollekciók a gyermekkor öröméről szólnak, az egyedi ötletek, és színválasztások, mind mind ezt az örömet sugallják. Kiemelkedő elemei közé tartoznak a gyönyörű kiegészítők, valamint az Anyu + Én  párosítások.

Tia úgy véli, hogy a jó dizájn legyen  találékony, felemelő és funkcionális. Az inspirációt az észak-afrikai örökségéből és a világból, amelyben élünk meríti. A textil Tia első szerelme. Minden szezonban rengeteg textúra látható pamut-, gyapjú-, selyem- és lenvászonból, melyet a kézművesekkel együttműködésben kutatott és fejlesztett ki.

Fotó, képanyag: @tiacibanikids FAB PHOTOGRAPHY: @zoes_photo

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)