fbpx

EGYFORMÁSÍTOM A CSALÁDOM-TÁSKA A PELENKÁS KORTÓL ISKOLÁS KORIG

mamazoo.minimag1

Mivel nincsenek iker gyerekeim, ezért sosem merült fel bennem, hogy bármiben is egyforma legyen a lányom és a fiam. Egészen tavaly tavaszig, amikor is az egész család ugyanazon márka kulacsát kapta, különböző méretben. Rögtön ilyen magasról indítottam, de aztán megálljt parancsoltam, és nem kezdtünk el anya-lánya, apa-fia szettekben járni (még:)).

Egészen mostanáig jól bírtam az ellenállást, de ennek jelentem vége.

Épp terveztem a kiránduló célpontjainkat, amikor szembe jött velem egy táska kollekció, aminek képtelenség ellenállni.

Több pontban is megtörte az ellenállásomat:

  • elképesztően jó mintákkal rendelkezik
  • újrahasznosított PET palackból készülnek
  • az egész életünket le tudjuk fedni velük annyiféle verzióban kaphatóak.
A holland FRESK márka egyesíti a holland dizájnt a skandináv életérzéssel. Fontos számukra, hogy felelősen kezeljék környezetüket, ezért organikus pamutot használnak babatermékeikhez, míg a táskákat a fent említett újrahasznosított PET palackokból készítik. A Mamazoo webshopjában találtunk rájuk, mutatjuk a kedvenceinket:

A pelenkázó táska tipikusan az a babakelengye kellék, amire egész biztosan szükségünk lesz. A választásunk a tacskó mintára esett: kellően uniszex, (ha ragaszkodik valaki a lányos mintához: van hattyús is). Jár hozzá egy pelenkázó alátét is, hogy minél komfortosabban érezzük magunkat. A táska belsejében két hőtartó palacktartó rekeszt találtunk, plusz 6 zsebet a mindenféle apró-cseprő dolgainknak. A táskát egy mozdulattal rá tudjuk rögzíteni a babakocsira.

 

Mindent bele táska a pelenkázáshoz

 

A pelenkázó alátétet külön is meg lehet vásárolni.

Ugorva egy nagyot az időben, és már készülve a nagy tavaszi kirándulásokra, hátitáskával szerelkeztünk fel: a kisméretű gyerektáskákon kívül ( 28 cm magas) én is találtam egy felnőtt méretű hátzsákot A zsiráfos hátitáska 38 cm magas, gyakorlatilag minden elfér benne, amire csak szükségem van. A nagy fő rekeszen kívül belül van még egy külön rekesz, amit a kulacs, termosz elhelyezésére terveztek.

 

Minden elfér benne, amire szükség van a világ felfedezéséhez.

 

Iskoláskorú gyerekekre is gondoltak a tervezők. A tacsi mintás iskolatáska egy klasszikus alsó osztályosoknak való táska, a nagy belső rekesze osztott, külön rekesz van benne a kulacs számára, a külső részbe jöhet a zsepi, rágó és társaik.

 

Nem csak iskolába jó, ez a szuper kényelmes, FÖLD barát iskolatáska.

 

A táskához tudunk akár azonos, akár más mintában tolltartót is vásárolni.

A sulis élet velejárója a kötelező tornaóra, amit legalább egy félévre, de inkább többre az úszás is ki fog egészíteni. A Fresk úszótáskák erős anyagból készültek, nem eresztik át a nedvességet. Persze, hogy felnőttek is használhatják, sőt! 3 féle mintából szerintem képtelenség választani, szerencsére pont jó a leosztás, kék bálna fiús, rózsaszín cseppek a lányomé, anyáé a pingvines.

 

Mennyi mindent lehet PET palackból készíteni….

Érdemes folyamatosan csekkolni Mamazoo webshopját, rengeteg újdonság várható. A FRESK márka többi terméke is hasonlóan színvonalas dizájnt képvisel, a kínálatban találunk hálózsákokat, takarókat, kapucnis törülközőket, pólyákat, egy teljes baba textil felszerelést.

Kukkants be a Minipiacra is…

 

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)