fbpx

Minimag gyerekdivat kitekintő

MINIMAG DIVAT KITEKINTŐ

A Minimagon mindig örömmel mutatunk be nektek különleges tervezőket, gyerekruha márkákat. Most is így vagyunk vele. 

Legújabb gyerekdivat kitekintőnkben a brit Wynken-t, és s spanyol/amerikai Little Creative Factory idei tavaszi /nyári kollekcióból szemezgettünk.

Photography @ullanyeman ⁠

A Wynken egy londoni unisex gyerek márka, amely 2 és 12 év közötti gyerekeknek tervez és készít nagyon szemrevaló dizájner ruhákat.

Elbe Lealman 2014-ben alapította a Wynkent, nem sokkal azután, hogy megszületett a gyermeke. A koncepció az volt, hogy kortárs és kreatív ruházatot állítson elő a modern gyerekek számára, erős dizájnnal és minőséggel, amely mind a viselő fiatalok, mind a szüleik számára vonzó lesz. Az is lett. A 2021-es tavasz/nyár kollekció a Safari disco nevet kapta, vajon miért?

 

Photography @ullanyeman ⁠

Fotók: Wynken

Üdvözlünk a Little Creative Factory-ban, amely nagy álmokat és tudatosan kidolgozott, egyedi és időtlen ruhákat gyárt gyerekeknek és tiniknek. Kollekcióik játékosak és romantikusak, stílusosak, kényelmesek és könnyen viselhetők. Céljuk, egy olyan ruházati élmény létrehozása, amely meghaladja az egyszerűen öltözködés fogalmát. A barcelonai székhelyű, de New Yorkban élő vállalkozás alapítója, Cristina Fernandez hisz a fenntartható működésben, a szövetek mind az EUból érkeznek, csak a tervezés történik Amerikában.

A tavaszi/nyári Little Creative Factory kollekció egy mesés összeolvadása a nyomatoknak: rózsaszínű, piros és puha narancssárga ruhák kavalkádja, melyek mindegyike organikus pamutból, vászonból készült.

A szezon főszereplői a nagy rózsaszín cukorkák és piros karneváli csíkok, a fekete-fehér minták, a valamint a cirkuszba illő klasszikus tüll és muszlin darabok.

A fenntarthatóság iránti elkötelezettség részeként a tavalyi évad gyűjteményéből három darabot újrahasznosítottak, ilyet is ritkán látunk.

A darabokat úgy tervezték, hogy a gyerek keverjék össze őket, ösztönözve a kicsiket saját személyiségük kialakítására.

A „Vigyél vissza Coney Islandre” tisztelgés minden kis ember, gyermek előtt, akik bár otthon maradtak, maradnak, de lélekben messze utaztak, sok helyet bejártak. A kollekció ellőttük emeli meg a kalapját, utalva a gyermeki határtalan fantáziára és varázslatos ellenálló képességükre.

Fotók:  Little Creative Factory

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)