fbpx

TOMMY HILFIGER X HATTIE STEWART közös kollekció

tommyhilfilgercollabhattiestewart_minimag

Tommy Hilfiger x Hattie Stewart, akik szerint szórakoztató és színes játék a gyerekdivat 2021-ben (is).

Tommy Hilfiger Kids SS21 kollekcióját Hattie Stewart kortárs illusztrátor hívta életre. Hattie illusztrálta a Vogue különböző borítóit, olyan hírességekkel dolgozott együtt, mint Rihanna, Kylie és Arianna Grande, most pedig megalkotta a TOMMY HILFIGER X HATTIE STEWART kollekciót.

A fiúk pólóin és mezpulóverein megelvenedik a gördeszka pálya stílus jegyei, míg a lányok számára puha pamut, frottír koordinációs szettek és a márka védjegye, szalagos ruhák készülnek a görkorcsolyázással töltött tavaszi, nyári napokra. Alap pulcsik a preppy-től a sportosig és a modernig, élénk csavart nyújtanak az alkalmi versus cool megjelenéshez. Miami ikonikus neon és pasztell tereptárgyaiból merítve, extra színek emelik az évszak grafikáit, mintáit és textiljeit, dicsérve a márka jellemző piros, fehér és sötétkék színpalettáját.

Amióta 1985-ben piacra dobta névadói márkáját, Tommy Hilfiger világszerte híres lett a klasszikus amerikai stílus úttörőjeként. Az ikonikus popkultúra és az amerikai örökség ihlette a tervezőt és márkáját. És, hogy mi van a háttérben? Egy mindig optimista elképzelés, azaz, hogy megszegjék a konvenciókat és ünnepeljék az egyéniséget, az egyediséget.

Ma, Hilfiger irányításával, jövőképével és vezetésével a TOMMY HILFIGER a világ egyik legelismertebb életmódmárkája, amely világszerte vonzza a befogadó és fiatalos szellemiségű a fogyasztókat.

Amióta 2010-ben diplomázott a Kingstoni Egyetemen és 2011-ben Londonba költözött, Hattie változatos portfóliót hozott létre, és partnerséget folytatott olyan kreatívokkal, mint Roman Coppola és olyan művészekkel, mint SZA, Ariana Grande és Kylie Minogue. Élénk vizuális identitással rendelkezik, és magát “professzionális doodler (firkáló) ” -nek nevezi, egyedi és játékos illusztrációval, amely a reklám, a művészet és a divat világában terjed.

HATTIE STEWART RIHANNA minimag

Nézd meg Hattie instagram hírcsatornáját, ahol örömteli szín robbanásokat találsz! @hattiestewart

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)