fbpx

Inspiráló gyerekszobák az Instagrammon III. rész

Inspiráló gyerekszobák az Instagrammon III. rész

Bizony már a 3. rész készül ebből a válogatásból, most egy kicsit a nyári gyerekszoba trendekre figyelve.

Mivel a korábbi blogbejegyzéseket nagyon szerettétek, tovább nézelődtünk újabb Insta profilokat keresve, és természetesen sikerrel jártunk, csodaszobákat mutatunk nektek megint.

Méghozzá olyan anyukák profiljait, akik rengeteg időt, energiát  (és pénzt) fektettek álmukba: a tökéletes ( instagram) gyerekszoba létrehozásába. Mert azért azt is tudni kell, hogy fotózás előtt, és után sem biztos, hogy úgy nézett ki, mint a fotón.

 Elő a jegeskávéval, jegesteával, dőlj hátra, kezdődik a nézelődés.

Neutrális, letisztult

A  holland két gyeremkes édesanya feedjét elnézve egyértelmű lesz, hogy a skandináv letisztult vonalak iránt érez szenvedélyes elkötelezettséget.

Szintén Hollandiában maradva ( a hollandok nagyon erősek gyerekszoba témában:) ) a lakberendező Hella kislányának szobájával szerelembe estünk. Mit gondolsz, nagy mérgesen el lennél benne pár napot?

A 7. kerületben nőttem el, és szívesen elköteleződnék a hatalmas belmagasságú lakásokkal azóta is ( helyette jutott egy 255 cm-es, de mivel magam is az alsőó tengelyen helyezkedem el magaság ügyileg így nem kibíróm, de a Dob utcai 460 cm az álom:). Sylwinek  szerintem megadatott a nagy belmagasság és szuperül ki is használta a teret a gyerekszoba tervezésekor.

Legyen valami régi, legyen valami új

Keverd össze a vintage-t egy kis ipari, loft hangualttal, na meg a cotttage stílussal, és egyébként is keverj össze többfélét, mert, ha jó érzékkel fogsz hozzá, akkor nálatok is olyan szuper lesz a végeredmény, mint Sanne-nál. Érdemes végiglapozni a posztot. Az utolsó három fotó az átalakítás előtti állapotot mutatja.

 

ODAVAGY A MENŐ GYEREKSZOBÁKÉRT?​​

Akkor itt a helyed nálunk, rengeteg cikket találsz a Gyerekszoba kategóriában, gyere csemegézni.

És ne felejts el feliratkozni a HÍRLEVELÜNKRE, lesznek izgalmas híreink, csak feliratkozóknak szóló partneri kedvezmények.

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket