fbpx

TERMÉSZETES EGYSZERŰSÉG – BEMUTATJUK A WOODCHUCKOT

woodchuck16

A holland Mormota (woodchuck jelentése) fa bútorbolt egy igazán szemet gyönyörködtető vállalkozás. A Woodchuck fából készült bútorokat készít, emellett foglalkoznak még ház átalakításokkal és belső terek kialakításával. De lássuk be, hogy ezek a fa bútorok és kiegészítők egyszerűen gyönyörűek .

 Tervezéseik során ezek a kulcsszavak dominálnak: az egyszerűség, a hangulat és a természetes megjelenésű funkcionalitás.

KOICHI bábszínház
KOICHI bábszínház

“Annak ellenére, hogy szeretjük az egyszerűséget, alkotásaink mindig melegséget sugároznak, Woodchuck megmutatja, hogy a minimalizmus valóban hangulatos lehet”

woodchuck bútor

A Woodchuck mögött egy pár áll, Rutger és Tinta, és természetesen legnagyobb inspirációjuk, Dieuwertje, a lányuk. Szeretik a természetet, Japánt, az utazást, az egyszerűséget, a tengerpartot, a szörfözést, a jógát és a kreativitást. Ezeket mi is szeretjük, így teljes mértékben otthonosan tudnánk mozogni a Woodchuck bútorok között.

Tinta már kicsi korától kezdve a belső térrel, a színezéssel és a dizájnnal foglalkozik. Tökéletesen rá tud hangolódni a természetesség atmoszférájára. Rutger szereti a famunkákat, és nem szeret csendben ülni ( hohooo a mi emberünk). Így aztán nem csoda, hogy ők ketten 2017-ben egyesítették erőiket. Tehetségük és erősségeik egyesítésével a Woodchuck sokoldalú kreatív társaság lett, amely a fa bútorok iránti szenvedély és szeretet körül forog.

Insta oldalukat is érdemes követni, szebbnél szebb fotókat találunk az elkészített bútorokról:

Mutatjuk a kedvenceinket:

Képek forrása : woodchuck.nl

Ha szeretnél hasonló stílusban inspirálódni, akkor kattints ide.

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)