Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

természetes gyerekszoba

Szükséged lenne néhány könyvtárolási ötletre, mert már mindenhol is gyerekkönyveket látsz? Akkor ez a cikk inspiráló lesz számodra, mert ötletes, kreatív gyerekkönyv tárolókat, polcokat és szekrényeket fogunk mutatni, lelőhellyel együtt.
Úgy tűnik nem tévedtek azok a lakberendezők, akik az év elején a nude, azaz a letisztult baba- és gyerekszoba trend felemelkedését jósolták meg. Ha átböngészitek a legújabb Instagram és Pinterest #kidroomdesign szekciót, akkor láthatjátok, mire is gondolunk.
Legyen valami régi, legyen valami új: talán neked is ez lesz az első gondolatod, amikor meglátod ezt a gurulós játéktároló kosarat ( ami nem csak az, de erről később).
A gyerekszoba várhatóan az a tér lesz az elkövetkezendő tízen x évben, ahol a gyermeked az elején sokat fog aludni ( naná, persze, hogy), később játszani, még később tanulni, legvégül pedig.. ezt hagyjuk is, erről nem is akarunk beszélni. Az eltöltött idő mennyiséget nézve nagyon fontos, hogy harmonikus univerzumot hozzunk létre számukra, olyan gyerekszobát, ahol jól érzik magukat, és ahol minél több természetes elem található meg.
Ahogy már a korábbi cikkünkben is írtuk: legyen ez az idei KARÁCSONY AZ IGENÉ, és hol máshol lehetne ezt az egészet elkezdeni, mint azzal, hogy nem csak a lelkünket, hanem a lakásunkat is felkészítjük az ünnepi időszakra. Idén legyen kiemelt helyen a gyerekszoba: akár egy megfelelően kiválasztott bútorral is fel lehet dobni a hangulatot, a megszokottat egy kicsit formáljátok át, alakítsatok ki összebújós sarkokat.
Szerencsére már Magyarországon is jelentős számban elérhetőek olyan termékek, gyerekszoba kiegészítők, játékok, fali díszek, amikkel könnyebbé válhat egy boho stílusú szoba berendezése, kialakítása. Mi a Binky&Bro gyerekbolt tulajdonosát kértük fel, hoyg segítsen nekünk megtalálni a megfelelő termékeket hozzá.
A holland Mormota (woodchuck jelentése) fa bútorbolt egy igazán szemet gyönyörködtető vállalkozás. Woodchuck fából készült bútorokat készít, emellett foglalkoznak még ház átalakításokkal és belső terek kialakításával. De lássuk be, hogy ezek a fa bútorok és kiegészítők egyszerűen gyönyörűek .

Személy szerint üdvözlöm azt a skandináv/németalföldi trendet, ami egyre meghatározóbb lesz a magyar gyerekszobák vonatkozásában is. Nem kell valami eget rengető, vadonatúj dologra gondolni, elég a legismertebb svéd bútoráruház kollekcióit átszövő természetességre gondolni. Natúr és fehér -esetleg pasztell színű – fa bútorok, amelyek részben akár felújított régi darabok, kiegészítve természetes alapanyagból készült szőnyegekkel, vesszőből/rattanból font vagy éppen kötött kiegészítőkkel.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet