fbpx

TOP 5 IKEA HACK GYEREKSZOBÁBA

5 ikea hack gyerekszobába
Az egyik legjobb dolog, ami történhetett velünk az a svéd formatervezés fellegvára az IKEA. De mi van akkor, ha nem találsz kedvedre való mintát, és szeretnél valami egyedit kihozni, mondjuk egy IKEA FELLÉPŐBŐL? Ha esetleg nincs most meg a saját ötlet az IKEA HACK- hez, semmi gond, a Minimag szerkesztőinek sincs, viszont rendelkezésünkre áll néhány igazán belevaló, ütős hack, amit most neked is megmutatunk.

ÖSSZEGYŰJTÖTTÜK A LEGJOBB IKEA GYEREKSZOBA HACKEKET

IKEA ÜLŐKE FLISAT HACK

IKEA FLISAT ülőke hack, bár, ahogy a kitaláló írja, ez nem is hack, hanem inkább egy upgradelt verziója az ülőkének. A natur, letisztult dizájn szinte kelleti magát egy új ütős upgrade-ért, mint például a projectkid bloggerének állatos átalakítása.

IKEA FELLÉPŐ HACK

IKEA BEKVAM fellépő hack, egy igazi túlélő eszköz azoknak ( kinek nem) akiknek a gyerekei ragaszkodó kisgyermekük van, mármint anyamatricák. Az is lehet egyébként, hogy ez a létező legjobb IKEA HACK. Praktikus, költség kímélő, és egyszerű az elkészítése happygreylucky bloggere szerint, és miért ne hinnénk el neki?

IKEA DUKTIG KONYHA hack

Duktig konyha elegáns kivitelben. Van az úgy néha, hogy a gyerekek folyton azzal nyúzzák a férjemet, hogy alakítsuk már át a konyhát, csak kérlelik, kérlelik… ja várjunk, ez én vagyok igazából, nem is ők. De, ha már nekem nem lehet, metrócsempés, csodás barna pultos, aranyozott csapos konyhám, legalább a gyerekeimnek legyen 🙂 . A babiekinsmag oldalán találtunk rá erre a Duktig konyha hackre. Ha készen lesz, talán hagyom a gyerekeket is játszani vele.

ikea kura ágy hack, átalakítás

Mindenki kedvenc KURA ágya is kapott egy szerintünk fenomenális hacket: egy fából készült tető, amivel emeletes tündérházikóvá változott az ágy. Az IKEAHACK oldalán találtunk rá, teljes dokumentációval, hogyan is kell ezt elkészíteni

Ikea lack asztalból Lego tároló

Az IKEA és a Lego egyébként is nagyon közeli kapcsolatban állnak, de ezzel a LACK asztal hackkel különösen. Nem csak, hogy elrakni tudjuk így a szanaszét heverő Lego darabkákat, ( amibe tök jól bele lehet lépni éjjel) , hanem kiváló játék asztal is lett így belőle centsationalstyle tolmácsolásában.

Tudtad?

Nem elég, hogy saját bútorgyára, étterme van az IKEA-nak, 2012-től sört is főznek, tehát van egy saját sörfőzdéjük is. Hány nagyáruház mondhatja el ezt magáról? 

Gyerekszoba

Népszerű cikkek

FÓKUSZBAN

DOBOZ ÉS LEGO​

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email
Megosztás itt: print

További cikkei

Népszerű cikkek

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket