Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Nem lankad a Potter-láz, új Harry Potter legó készletek érkeznek 2022-ben is

roxfort lego harry potter minimag

A Harry Potter könyvek sikere abban is lemérhető, hogy a lego is meg akarta lovagolni a varázsvilág hullámait, és sorra adta ki a Harry Potter Moments készleteket

Kapható már Hagrid háza, a kviddics pálya, de a Harry Potter és a titkok kamrájából ismert Ford Anglia és a fútiafűz találkozása is kirakható már. Tavaly a Privet Drive 4. és a Weasley család otthona jött ki, és egy újdonsággal is kedveskedtek a Harry Potter rajongóknak a Lego tervezői, és piacra dobták a Wizarding World osztálytermeket. A Roxfort Pillanatai készlet négy verzióban jött ki: Bájitaltan óra, Átváltozástan óra, Bűbájtan óra, és Gyógynövénytan óra.

Én alig várom, hogy vére minden szettet beszerezhessek, mert komoly gyűjteményem van már HP legó készletekből, de még közel sem elég. Aggódnia persze azoknak sem kell, akik már minden, eddig kapható készletet begyűjtöttek már, mert már most tudható, hogy új Harry Potter legó szettek érkeznek idén is. Mivel a Wizarding World osztálytermek nagyon sikeresek voltak, két új szett is érkezik idén, de a Roxfort gyengélkedője is megépíthető lesz idéntől.

Milyen Roxfort Pillanatai készletek érkeznek?

harry potter lego76396
harry potter lego 76397

A Roxfort Pillanatok azért is különleges szett, mert könyvet idéző kiviteli kicsi és kompakt, így akár utazásokra is ideális. Nekem eddig csak a bűbájtan óra van meg, és nem utaztattam sehova, de idén szerintem kipróbálom, mert a lányaim elég sűrűn elkunyerálják. Úgy tűnik, hogy idén, már a Sötét varázslatok kivédése órán is részt vehetünk, de a Jóslástan óráról sem fogunk lemaradni, ugyanis ez a két szett érkezik legközelebb.

A Sötét varázslatok kivédése a hírek szerint fekete fedelet kap, és Rémszem Mordon mellett Hermione és Nevill figuráját tartalmazza.

A Jóslástan óra elengedhetetlen Trelawney professzor nélkül, de Harry Potter és Parvati Patil figuráját is megkapjuk majd vele. Hogy mikor érkeznek az új szettek, még nem tudni, de én már nagyon várom.

MIÉRT SZERETJÜK A HP KÉSZLETEKET?

Hiteles részletek:

Harry Potter™, Parvati Patil és Trelawney professzor és a többi minifigurák, valamint a menő kiegészítők, köztük fotel, íróasztal, székek, kristálygömb, teáscsészék és szekrény olyan, mint a valóságban, khmmm, akakrom mondani a filmen.

Hordozható kényelem 

A varázslatos Roxfort™ Moment /Pillanatai készletek mérete ideális a hordozáshoz, játékhoz és tároláshoz is.

Gyűjthető

A gyerekek bővíthetik a játék-és megjelenítési lehetőségeket, ha a készleteteket más Roxfort™ Moment készletekhez csatlakoztatják, ezek mindegyikét úgy tervezték, hogy mindengyik önmagában is egy roxforti tantermet mutat, de egybe az egész iskola felépíthető vele.

A SZERZŐ

Kőszegi-Arbeiter Anita

Kőszegi-Arbeiter Anita vagyok, gyerekkönyv író, és két kislány boldog édesanyja,aki imád olvasni és történeteket kitalálni. Kezdetben fantasy novellákat írtam, aztán Csenge lányom elérte azt a kort, amikor a mesék akkor a legizgalmasabbak, ha ő is a részese lehet, így hát együtt, kettőnk fantáziájának segítségével kezdtem meséket írni. Amikor a második kislányom, Flóra is megszületett, már általánossá vált nálunk, hogy saját meséket kapnak, ami nekik és róluk szól. Az írás nekem már nemcsak hobbi, hanem életstílus.

Szövegírással és mesekönyvkiadással foglalkozom, a mesékből meseelőadásokat tartok, én nagyon élvezem, hogy lényegében a hobbimból élhetek, ami az írás és az olvasás. Nemcsak író, de fekete öves olvasó is vagyok, ami azért is érdekes, mert gyerekként én bizony utáltam olvasni. Szerencsére édesapám mindent megtett, hogy ez ne így legyen, és annyira sikeres volt az erőfeszítése, hogy végül könyvmoly és író lettem. Az olvasóvá nevelés a szívügyem lett, hiszen ki lenne meggyőzőbb, mint az aki eredetileg nem is szeretett olvasni?

A meséim közöl már több eljutott a nyomtatásig: www.koszegianita.com

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket