Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Lego

A LEGO egészen új módon keltette életre a közkedvelt POLAROID fényképezőgépet, így a fotózás és a LEGO rajongói egy aprólékosan megmunkált replikán keresztül újra átélhetik az analóg korszakot.
Lassan 100 éve már, hogy a LEGO játékok generációk játéka a világ minden tájékáról. A LEGO Alapítvány most 90. évfordulója alkalmából most szeretne visszaadni a gyerekeknek.
A Harry Potter könyvek sikere abban is lemérhető, hogy a lego is meg akarta lovagolni a varázsvilág hullámait, és sorra adta ki a Harry Potter Moments készleteket
A Lego játékmárka megalkotta első prototípus elemei újrahasznosított PET műanyag felhasználásával, kidobott palackokból.
Az idén, a női történelem hónapjának megünneplésére a LEGO kiadott egy készletet, amelyben a legendás pilóta, Amelia Earhart szerepel . Gyerekek és felnőttek egyaránt meghívást kapnak arra, hogy megismerjék az első nőt, aki egyedül repült az Atlanti-óceánon, miközben Earhart vörös repülőgépének, a Lockheed Vega 5B-nek a másolatát építik.
A LEGO a legkreatívabb játékóriás most közös termékeket dob piacra az Adidassal, Levi’s -sel, és a Nintendoval.
Az Ikea és a Lego nemrégiben bejelentette a Bygglek tárolódobozok érkezését, amelyek Lego elemekkel vannak felszerelve, így lehetővé teszik, hogy közvetlenül a felületükre építsék meg a gyerekek fantasztikus terveiket. Minden álmunk teljesül: tárolás és játék egy helyen.
A tervező vezetésével végre megnyitja kapuit a DOTS HÁZ, amelynek öt szobáját és különleges, csaknem 2,5 méteres csúszdáját 180 gyerek és egy csapat felnőtt LEGO rajongó segítségével építette meg a tervező, hogy bemutassa az új LEGO® DOTS termékeket

2020-tól a látássérült gyerekek játszva tanulhatják meg a Braille-írást a LEGO speciális elemkészletének segítségével.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet