fbpx

Mindjárt becsöngetnek :) – Iskolakezdésre ajánljuk

Mindjárt becsöngetnek :) - Iskolakezdésre ajánljuk

Egész pontosan 21 nap múlva becsöngetnek, és az én kincsem újra beül az iskolapadba (bár már nem is padok vannak, hanem székek és asztalok:)). Amióta iskolás minden évben az augusztus egy része, egy jelentős része, azzal telik, hogy felmérjük, mi az, amire idén szükségünk lesz, mi az, ami még használható a tavalyi csomagból. Idén úgy alakult, hogy több olyan iskolás holmit kell beszereznünk, ami az alapcsomag részét képezi, így gyakorlatilag össze kell állítanunk egy induló csomagot.

Az első és legfontosabb, amit idén beszerzünk az egy új iskolás táska. Nálunk most minden a legokról szól, és mivel lányom és fiam is van, ezért tökéletesen eligazodom Mia és barátnői életében, csakúgy, mint Wu mester ninjái között.

LEGO FRIENDS LOVAS ISKOLATÁSKA SZETT

Tornazsákkal együtt kapható, amit egy egyszerű mozdulattal ráerősíthet a gyerkőc a táska tetejére, ez egy nagyon praktikus megoldás, mióta legalább 3 tornazsákot hagyott el az én kincsem. Ergonomikus háttér, belül külön kialakított rész a nehezebb könyveknek. Itt találjátok: Lego Friends szett

Lego Bags Lego Friends Small School Bag lovas mintás 2 részes iskolatáska szett.

 

LEGO NINJAGO OPTIMO SCHOOL BAG 4 RÉSZES ISKOLATÁSKA SZETT 4 részes iskolatáska szett

Iskolatáska, sporttáska, tolltartó és tornazsák, amit szintén a táskára lehet rögzíteni. Az uzsonnatáska hőtartós, szintén csatlakoztatható a táskához, Ez bizony egy igazi túlélő szett, minden meg van benne, ami csak kellhet.

Lego Ninjago Optimo School bag fekete-szürke-sárga színű 4 részes iskolatáska szett.

 

Tolltartó: Gyerekkorom kedvenc üzlete az ÁPISZ volt, órákat eltöltöttem a tolltartókat, radírokat (volt radír gyűjteményem is:)), ceruzákat bámulva. Mivel ez a szenvedélyem azóta is megmaradt, folyamatosan figyelemmel kísérem az írószerpiacot,  így felfigyeltem fel a Smiggle tolltartókra, kiegészítőkre, és óriási volt az örömöm, amikor végre láttam, hogy Magyarországon is megnyílt az ausztrál cég boltja (online).

A pop-out tolltartók rengeteg titkos rekeszt rejtenek, beépített számológéppel, hegyezővel rendelkeznek, A külsejük, színes, vidám, szerintem magamnak is fogok venni egyet :).

 

Pink toltartót ide kattintva,a kéket itt tudjátok megnézni.

Ceruzák, úgy tűnik ebből a kategóriából nincs elegendő mennyiség, igen gyakran elfogynak, vagy eltűnnek valahol kézen-közön. Színes ceruzák terén, a 3 év tapasztalata alapján, úgy tűnik kislányomnak a nagy világmárkák nem igazán váltak be. A Maped és a Milan színesei tökéletesek, nehezen törnek, szép élénk színűek. Ezekből a készletekből mindig van itthon. Grafitból viszont a Faber-Castell lett a nyerő, a katicás fajtát különösen szeretjük, mert ergonomikus kialakítású, és nehezen törik. (van belőle zsiráfos és méhecskés is ).

 

Színes ceruzákat: itt és itt tudod megnézni Grafitokat itt, itt, és itt.

Füzetek. Természetesen alsóban van előírás, számozás tekintetében, hogy milyen füzetek a megfelelőek, de azért van lehetőség hol kibontakozni. Idén például leckefüzetnek a Tiger School Agenda, pontosan erre a célra megalkotott füzetét választottuk. Augusztustól, jövő év június végéig minden nap be van dátumozva és néhány sorral ellátva.

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket