Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

iskolakezdés

Várod is te félsz is tőle, mi az? Találós kérdésünk megfejtői között egy hatalmas ölelést fogunk kisorsolni. Ha esetleg nem ugrott be elsőre, akkor már mondjuk is: Iskolakezdés. Mint a legtöbb változás, ez is enyhe félelemmel tölthet el, de ez teljesen természetes. Épp annyira várjuk ezt a szeptember elsejét, mint, amennyire nem, főleg, ha elsős lesz a gyerek, sulit vált, vagy bármilyen nagyobb mérföldkővel társul még ez a nap. És ezzel nem csak te vagy így, hanem a gyermeked is.
Függetlenül attól, hogy ez lesz-e az első iskolai éve a gyermekednek, vagy éppen már rutinos szülőként fogsz neki az iskola kezdési őrületnek mizériának, van néhány tippünk mivel tehetnéd egyszerűbbé, és leginkább környezetbarátabbá ezt az iskolakezdést.
Az önállóság és önellátás kulcsfontosságú, ahhoz, hogy a gyerekünk könnyedén, akadály nélkül tudja kezdeni az iskolát, és sikeres, boldog pillanatokat tölthessen el majd ott. Mutatjuk a 10 legfontosabb készséget, amivel rendelkezni kell az iskola kezdéshez:
Te hogyan készülsz a koronás iskolakezdésre? lehet egyáltalán készülni rá? A fészen kismillió posztot láttam, amely arra kíváncsi, várjuk-e az év kilencedik hónapját. De arra senki, hogy hogyan éljük meg a mostani véghajrát.
A Popartboxnál találunk sketchbookokat, tolltartókat, naptárolókat (lentebb kifejtjük mi is ez), füzeteket, de csak limitált példányszámban.
Az első és legfontosabb, amit idén beszerzünk az egy új iskolás táska. Nálunk most minden a legokról szól, és mivel lányom és fiam is van, ezért tökéletesen eligazodom Mia és barátnői életében, csakúgy, mint Wu mester ninjái között.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket