fbpx

Online mese platform – ÜVEGHEGY

Üveghegyen online színház MINIMAG

ONLINE SZÍNHÁZ GYEREKNEK- reklámok nélkül

Tavaly márciusban, amikor a karantén időszak elkezdődőtt megígértük, hogy senkit sem fogunk unatkozni hagyni. Most se fogunk:)  Keresünk nektek olyan online program lehetőségeket, amik az egész családnak szórakozást jelenthetnek.

Elsőként az Üveghegy csapatot szeretnénk megmutatni nektek, akik március 13—án, 11 órakor online mutatják be első előadásukat, a Holdvilág Kamaraszínház Holle anyót.

REKLÁM NÉLKÜL A LEGJOBB

Az Üveghegyet mentsétek el hamar a kedvelt weboldalak közé, mert egy olyan online előadóművészeti streaming platformot kapnak a gyerekek (és mi kisgyerekes szülők), ahol reklámok és egyéb, felesleges tartalmak nélkül lehet megnézni kiváló felbontású ( filmes stáb által rögzített), nagyjátékfilm minőségű előadásokat.

Üveghegy csapat minimag
Fotó: Áment Gellért

Az Üveghegy kitalálói, a három gyermekes Bőhm házaspár: Bőhm-Siska Mariann és Bőhm Dániel, illetve a család közeli barátai, Gáti Péter és Illés Apród,  nem kevesebbet vállaltak fel, minthogy közel hozzák a gyermekekhez, fiatalokhoz azokat a művészeti alkotásokat, amelyek nemcsak, hogy pozitív hatással lehetnek lelki és szellemi fejlődésükre, de még szórakoztató program-alternatívaként is működnek.

üvegehgyplatform.minimag4
Fotó: Mayer András

A most szombati produkció csak a kezdet, mi már tudjuk, hogy még Húsvét előtt a Holdvilág Kamaraszínház előadásában tudjátok megnézni Nógrádi Gábor: Segítség, ember! c. művét, Koltai Judit rendezésében.

Kitekintő:

Nógrádi Gábor fergeteges humorral megírt könyvét minden leendő, és jelenlegi állattartó figyelmébe ajánljuk. Az állati szemszögből megírt megírt történetek a gyerekek számára tanulságos történetek, felnőttek számára pedig tanulságos, elgondolkodtató olvasmány.

Az Üveghegy jövőbeni tervek között olyan inspiráló alkotások szerepelnek, amelyek minden korosztály számára kedvesek lesznek, és örök emlékként, kincsként velük maradnak.

Minimag
Minimag
Tovább olvasom
Biztos ti is emlékeztek egy-egy gyerekkori báb/színházi előadásra, ami a szívetekhez nőtt: nekem ilyen volt a Padlás, és Bors néni, szerintem soha nem fogom elfelejteni, még a színház illatára is emlékszem...

HOLLE ANYÓ

A debütáló előadásra, a Holle anyóra a jegyértékesítés már elkezdődött, jó szórakozást kívánunk!
ONLINE PROGRAMOK

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)