fbpx

Ismered a Maileg egereket? Mi igen, és imádjuk

maileg egerek minimag
Ki gondolná, hogy ha egerek lepik el a lakást az tulajdonképpen jó dolog? Pedig az, és tuti, hogy te is rábolintasz, ha meglátod a Maileg világcuki egereit.

MAILEG KITEKINTŐ

mailegtulajdonos.minimag

A Maileg(ejtsd:Májleg) egy bájos dán tervezésű játékmárka, mely kéz közelbe hozza aművészi igényességgel készült játékokat, folyamatosan inspirálva a gyermekifantáziát. A márkát 1999-ben alapította Dorthe Mailil, aki jelenleg is atárstulajdonosa és a kreatív igazgatója a cégnek. Számos díjat és kitüntetéstnyertek mind a játékokért, mind azokért az illusztrációkért, amelyek a világszámos részén megjelentek könyvekben, magazinokban. Ha esetleg a dániaiHeringben jártok, bárhol találkozhattok Dorthe-val, ő az a szép szőke nő,vázlatfüzettel a kezében, ami nélkül sosem mozdul ki.

MAILEG MAGYARORSZÁGON

Magyarországon a legnagyobb Maileg választékot a SKANDITREND webshopjában találjuk. Nézzetek be hozzájuk, az egereken kívül találtok nyuszikat, különleges Maileg jelmezeket, és rengeteg kiegészítőt, amivel a saját Maileg világotokat tudjátok majd berendezni.  

NINCS HÚSVÉT NYUSZI NÉLKÜL-MINIMAG NYÚL KÖRKÉP

A Maileg világszerte az egyik leginnovatívabb játékmárka, évről évre újabb kollekciókkal örvendeztetnek meg, egész univerzumokat tudunk kialakítani a karakterekkel. Ugyanis ez a Maileg igazi előnye a többi plüss/soft játékkal szemben: a figurák családokba, történetekbe vannak csoportosítva. Könnyedén el tudják a gyerek képzelni az egyes karakterek mögötti háttér történetet: a nagypapi mindig elalszik a fotelben, a hercegnő apukája nem találja a pipáját, a kisbaba biztos éhes a bölcsőben.

A hatalmas kínálatból mi most 3 karaktert emelnénk ki, a 3 egeret, akik szerintünk, tökéletes választás lenne akár kisfiú, akár kislány számára. A képeket az instán barangolva találtuk, és itt jegyeznénk meg, hogy a Maileg világa nemcsak a kicsiket szippantja be :). #mailegworld

maileg egerek minimag

EGÉR BORSÓSZEMKIRÁLYKISASSZONY

A „Borsószem hercegnő” történetét alakította át a Maileg ezzel a bájos szettel. A Maileg egér királykisasszony és a borsóval való játék szórakoztató módja annak, hogy gyermekünkkel megismertessük ezt ez a klasszikus mesét.

A készlet egy gyönyörűen illusztrált karton kastélyt tartalmaz, ablakokkal és virágokkal. Csúsztasd el az ajtót, hogy az egér királykisasszonyt megtaláld, aki épp az ágyán pihen, koronával és csinos ruhával. Ez természetesen nem hétköznapi ágy: egy lenyűgöző vintage stílusú matrac kötegében valahol egy zöld horgolt borsó van elrejtve, amellyel életre kelthetitek a történetet.

EGÉR BORSÓSZEM KIRÁLYKISASSZONY MINIMAG MAileg
Forrás:deuxpetitesprincesses

EGÉRFIÚ TOM,GYUFÁSDOBOZBAN

A Matchbox, azaz gyufásdoboz Maileg egerek a legnagyobb kedvenceink. Ezek az aprócska egerek 8 és 13 centiméteresek, és tökéletes babaház lakók válhatnak belőlük.

Forrás: jesper_maileg_a_mouse_tale

A gyufásdobozban lakó/alvó Maileg nagytestvér (13 centiméteres), név szerint Tom egér igazán klassz srác, akinek kedvence az anyukájától kapott új farmer, mindig ez van rajta, ha kimegy a barátaihoz a kertbe. Amikor eljön a lefekvés ideje a puha kék csíkos takaróval betakarhatod, és kényelmes matracára fektethetitek a hangulatos gyufásdobozában.

FULGER, A SZUPERHŐS FÉMBŐRÖNDDEL

Mindenkinek szüksége van egy saját hősre, és a legjobb, ha ez a hős belefér egy kisebb, gyerekméretű bőröndbe. Fulger, a Maileg szuperhős egere pont ilyen: 10 centiméter, és készen áll a repülésre. Imádnivaló az arany köpenyével, kék maszkjával és a fém bőröndjével. Ő is éppúgy elfér majd a többi Maileg egérrel a babaházban. ( pl az Ikea Flisat babaházában)

FULGER, A SZUPERHŐS FÉMBŐRÖNDDEL minimag

Egy bátor és merész egér barát, aki minden kaland során mellettetek lesz.  Ha elfáradt a napi  szuperhősködésben, a sok bátor tevékenység után, lepihenhet a kis bőröndös ágyában.

EGÉR - FULGER, A SZUPERHŐS FÉMBŐRÖNDDEL maileg minimag
EGÉR - FULGER, A SZUPERHŐS FÉMBŐRÖNDDEL maileg minimag

VAN KEDVED ELMERÜLNI A MAILEG VILÁGÁBAN?

Mutatunk néhány képet az Instagramról, amik szerintünk kellőképpen érzékeltetik milyen szuper játékról van szó:

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)