fbpx

MI IS BEKÖLTÖZNÉNK- BABAHÁZ NÉZELŐDŐ

babahazak.minimag

Annak ellenére, hogy jobban vonzódom az építős játékokhoz, a babaházak mindig is a kedvenceim voltak, sőt középkoromra is azok maradtak. Simán elképzelem magamat, és a nem létező énidőmet, amint szépséges babaházakat rendezgetek, történeteket találok ki hozzá, stb.

Van, aki szereti saját maga elkészíteni a házat, sőt komoly rajongói is van ennek a hobbinak, egész palotákat találnak ki a tehetséges babaház alkotók.

Az egyedülálló Bosdyk babaház megtekinthető élőben is, egészen Ausztráliáig kell elutaznunk, hogy szemügyre vehessük ezt a holland babaházak stílusában épült 5 emeletes, 20 szobás csoda házat. Nem is mernék hozzányúlni, nehogy eltörjek valamit benne 🙂

Vagy például a nézzük a Little Lucciola kis bőröndben felépített babaházát, első látásra csak annyit tudtam mondani, hogy oooooo, később kiegészítettem egy wooo, de csodás elszólással. Bethan Rees alkotja ezeket a szépségeket, a legapróbb részletekig. Meseszép..

Szerencsére most már Magyarországon is találunk olyan babaházakat, amik szinte megszólalnak.

A Manubabánál található Little Dutch babaháza a klasszikus vonalat képviseli: hófehér ház, kék zsalugáterrel, már költöznénk is be a kis figuráinkkal. A teteje levehető, és önálló kertként is funkcionál. A házhoz 19 bútor és kiegészítő tartozik, plusz a matricák. A tervezők maximálisan gyerek baráttá tervezték: természetes anyagokból készült, vízbázisú festékkel, ami semmilyen mérgező anyagot nem tartalmaz. Sőt személyesen is meg tudjátok nézni a 1124, Budapest, Kiss János alt. u. 55. alatt található boltban.

A házhoz többféle kiegészítő is találtunk az Anyaparadicsom kínálatában:

  • gyerekszoba kisfiú és kislány babával, és egy teljes berendezés, sőt még a híres Little Dutch robogót is megtaláljuk benne menta színben.
  • babaszoba: anya, apa és a pici baba, minden szükséges eszközzel és bútorral, ami csak kellhet a babakorszakban, mint például a mini pelenkázó komód, cumisüveg. a holland egyenjogúsághoz híven a Little Dutch konyha kiegészítőben apa figurát találunk, és betekintést nyerhetünk a holland konyha alapjaiba: mini kenyérpirítót és cserepes fűszernövényt is találunk a csomagban.
  • a házi kedvencek csomagban a két leggyakoribb állatot találjuk meg: kutyát és cicát, lakhelyükkel, táljukkal együtt.

  1. Elengedve a skandináv vonalat, a következő babaház élénk színeivel hódít: a neve is Színes babaház. A Djeco fa babaház kortárs stílusban épült, berendezés nélkül vásárolható meg, de számos, valósághű kiegészítőt találunk hozzá a HolnemBolt kínálatában.

  • Thomas családja szeretne elsőként beköltözni a házba: ők két gyermeket nevelnek, de nagyon szeretnének egy harmadikat is, talán már úton is van? J
  • Mit szólnátok egy gyors fürdéshez? A Djeco házhoz kapható komplett fürdőszobában seperc lefürdenek Thomasék.
  • a babaház konyhájában Marion, a baba anyuka készít egy finom pastat, paradicsomszósszal.
  • A ház mellé jár egy házőrző is, igaz? sőt, mindjárt egy egész kutyacsalád, házikóval együtt.

 

Csodaszépek ezek a házak, remek kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget nyújtanak a 4-10 éves korosztály számára, aztán ha elmennek a gyerekek oviba, suliba jöhet az anyaidő, és végre mi is játszhatunk majd velük.

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)