fbpx

Mindenki lehet más – Elfogadás 9 éves módra – MINIMAG KÖNYVAJÁNLÓ – Vagánybagoly és a harmadik Á – avagy mindenki lehet más

Vagánybagoly és a harmadik Áborito

FELEJTSD EL, HOGY SZÁJBARÁGÓS MÓDSZERREL
próbálod az egyik legfontosabb dolgot elmagyarázni a gyerekednek: mindenki lehet más, nem a bőrszín, a frizura, a hagyományostól eltérő családi háttér, vagy az anyagi javak fogják meg mondani, hogy KI VAGY.

A Pagony számos könyve nyert az idei HUBBY, az Év Gyerekkönyve díjazáson, így Bán Zsófia ( a Vagánybagoly és a harmadik Á – avagy mindenki lehet más írója) a diákzsűri értékelése szerint Az Év Gyerekkönyv Írója lett.
NEM VÉLETLEN
Ahogy fentebb írtuk, nem kellenek ide a szájbarágós módszerek, olvassátok el közösen a 6-12 éves korosztály számára készült könyvet, majd még egyszer, majd még egyszer, nem lesz nehéz, mi is folyton visszatérünk hozzá.
Egy fordulatos történet részesei lesztek, ahol észrevétlenül zajlik az edukációs folyamat. Jó stílusban megírt érdekes történet, amiből minden fontosat megtudhattok: magatokról.

Vagánybagoly és a harmadik Á

Bán Zsófia első gyerekkönyve, egy érzékenyítő mese, ahol egy teljes osztálynyi gyerek karaktert megismerve, illetve a hozzájuk kapcsolódó kalandokon keresztül  beszél hozzánk az író, a mindenfajta másságról, teljesen természetesen,  magától értedően.És ez jó, nagyon jó.  Minden egyes fejezetben megmutatja, hogy mindenki az lehet aki, még akkor is, ha ezt nem is mindig könnyű elfogadni,vagy éppen megélni.

A humorban bővelkedő, izgalmat is magában rejtő, érdekes, de hétköznapi történetek a legjobb értelemben vett normális világot tárják elénk. Ehhez kiváló útitársként csatlkozik Nagy Norbert  illusztrációi. Bár az elsődleges célcsoport a 6–10 éves korosztály, nekünk felnőtteknek is szórakoztató olvasmány lesz.  Az utalásokat, szófordulatokat,  leginkább  mi felnőttek fogjuk igazán értékelni.  Elég csak Kasza Blanka nevű kislányra gondolni, vagy a  gonosz mostoha Taxidermia nevére.

NAGYON AJÁNLJUK, JÓ OLVASÁST KÍVÁNUNK

Ismerjétek meg a harmadik Á-t! Ide jár Nemhanemka, Pipacs Vili, Kasza Blanka, Varga Liza, Hirlemon Bonifác, Biliboc Valentin, Hardtmuth Kohinoor és Lakatos Sanyika is. Ahányan vannak, annyi-félék! Van egy szuper tanító nénijük, Mimi néni, aki mindig mindent megold.

Ezt is szerettük:

HOGYAN MENNEK AZ ŰRHAJÓSOK VÉCÉRE?

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)