fbpx

PIERRE A LABIRINTUSNYOMOZÓ – GYERE NYOMOZZ VELÜNK

pierrealabirintusnyomozo7

HELLO PIERRE

Óriási izgalommal vártuk Pierre a labirintusnyomozó 3. részét, tekintve, hogy az első kettő mindennapos használatban van.  

Pierre, a labirintusnyomozó - Az égi várkastély titka

Izgalmas, új labirintus kihívás Pierre és az összes 8, vagy annál idősebb kis nyomozó számára. Pierre-t és Carmen-t követhetjük  a Lagúnavárosba, ebben a több órányi szórakozást ígérő különleges könyvben. 

PIERRE, ÉS AKI MÖGÖTTE ÁLL

kép forrása: https://baronmag.ca/

IC4DESIGN & Hiro Kamigaki

Hirosima közepén találjuk meg az IC4DESIGN csoport irodáját, amit Hiro Kamigaki vezet. Ő és csapata illusztrálja a sorozatot, míg a szöveget Chihiro Maruyama találta ki. 

MIÉRT KÜLÖNLEGES PIERRE KÖNYVE?​

Mert semmi köze a klasszikus labirintus játékokhoz. Persze itt is a cél, hogy eljussunk A-ból B-be, de az út meg sem közelíti, amit eddig gondoltál a labirintusokról. Bonyolult útvesztőkön kell keresztül haladni, elveszett embereket, állatokat, tárgyakat kell megtalálni. Egyszóval totál izgalomban töltött órák várnak ránk, és a gyerekekre, már ha odaengedjük őket, és nem csak mi akarunk labirintusnyomozni. 

Megnézem a könyvet

PIERRE, A LABIRINTUSNYOMOZÓ - A labirintustorony rejtélye

Az első részben MR X azt forgatja a fejében, hogy ellopja Labirintusváros legdrágább kincsét, ami a Labirintustorony tetején világít. Megismerjük Pierre-t és barátnőjét, Carmen-t, akik azt a feladatot kapják, hogy a legügyesebb labirintusnyomozók segítségével megoldják a feladványokat, megvédjék a Labirintus-kockát és megállítsák Mr X-et.

Megnézem a könyvet

Az ​ellopott útvesztőkő nyomában (Pierre, a labirintusnyomozó 2.)

 A második részben Pierre új ügyön dolgozik,  ugyanis Mr. X ellopta az Útvesztőkövet, amelynek varázserejével egész Operavárost óriási labirintussá lehet változtatni. Az olvasónak ebben a részben is segítenie kell Pierre-nek és Carmen-nek megtalálni a kiutat az útvesztőkből, és megállítani Mr. X-et, mielőtt késő lenne…

Megnézem a könyvet

PIERRE, A LABIRINTUSNYOMOZÓ 3. - AZ ÉGI VÁRKASTÉLY TITKA

Úgy tűnik MR X elment máshova gonoszkodni, mert az új részben már nem ő a főgonosz. A rejtély a különleges LABIRINTUS TOJÁS körül forog, aminek megtalálásához, újra a kis / nagy olvasók segítségére lesz szükség. És persze Pierre-re és Carmenre. Kezdődhet a nyomozás?

Bár Magyarországon még nem lehet kapni, de jó néhány kiegészítő is készült a Labirintusnyomozó könyvekhez

1000 Darabos puzzle
Színező könyv
Matricás könyv
200 darabos puzzle

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)