fbpx

Legyen nálatok is skandináv paradicsom | Minimag és Miniskandi Home

Miniskandihome minimag

Világszerte az egyik leggyakrabban emlegetett lakberendezési trend az a skandináv stílus. Ha te is kedveled a letisztult, minimalista hangulatot, és szeretnéd, hogy a te otthonod is ilyen legyen, akkor ez a cikk neked szól. Nemcsak a hazai skandináv gyerekszoba berendezéssel foglalkozó legmenőbb boltot mutatjuk meg neked ( ami egyébként valóságos paradicsom a skandiknak:)), hanem inspiráló képeket is mutatunk, ami segíthet a berendezés megtervezésében.

Miniskandihome minimag
Asztal+Szék szett
Asztal+Szék szett
Gyerek juta szőnyeg - Maci
Gyerek juta szőnyeg
Gyerek könyvespolc - Skandi
Gyerek könyvespolc
Gyerekszoba polc - Kör

SKANDINÁV STÍLUS

Az egyszerűség, a minimalizmus és a funkcionalitás az, ami megkülönbözteti a skandináv stílust a többi stílustól, és bár az öt északi országban a legjellemzőbb, valójában az egész világon elterjedt lakberendezési stílus.

A fehér falak, a finom színpaletták és a feltűnő modern bútorok csak néhány jellemzője a skandináv dizájnbelsőnek. És most már nemcsak a nappalik és a konyhák ünneplik ezt a trendet, a skandináv dizájnt választjuk a legtöbbször, ha gyerekszobát tervezünk.

A skandináv dizájn arra ösztönzi a gyerekeket, hogy az egyes tevékenységeket ( alvás, olvasás, kreatív játékok, stb)  a szoba különböző részeiben végezzék, miközben az egyes elemek segítenek megnyugtató légkört teremteni, amelyben a gyerekek pihenhetnek, növekedhetnek és játszhatnak.

 

Miniskandi home csapat

A minőségi ötletes játékok és az innovatív design a skandináv design középpontjában állnak, és ezt itt Magyarországon is megvásárolhatjuk a Miniskandi Home webáruház segítségével.

Az üzlet tulajdonosai, Évi és István segít nektek megismerkedni a skandi világgal, mi meg abban segítünk, hogy ezt jól leírjuk nektek:)

Miniskandihome minimag
Gyerek sátor - Jurta
Gyerekszoba szőnyeg
Gyerekszoba szőnyeg
Falikép - ABC
Falikép - ABC
Házikó szekrény
Házikó szekrény

Inspiráció gyűjtéssel kezdődött

Évi: Az építkezésünkkel indult minden. A lakberendezés, inspiráció gyűjtés szerelmese vagyok, évek óta gyűjtögettem a kis inspirációs tábláimat, rengeteg ötletet merítettem saját otthonunk megteremtéséhez, így számunkra a belső terek, szobák, hangulatok kialakítása játszi könnyedséggel ment, amiben végre kiélhettem kreativitásomat. Mikor megtudtuk, hogy jön a kisfiunk, egy még nagyobb szerelemprojektbe vághattam bele, ezt a szenvedélyt azóta is űzőm, csak most más családoknak az életébe juttatjuk el a Miniskandi Home világát, én pedig folyamatosan válogatom a szebbnél-szebb, minőségi, praktikus termékeket a kínálatunkba.  

Miniskandihome minimag
Gyermek olvasó matrac - Menta
Gyermek olvasó matrac
Gyerek puff - Titkos gomba
Gyerek puff
Zenélő doboz - Hercegnő
Zenélő doboz - Hercegnő
Fa memoria játék - Állatkerti sétány
Fa memoria játék

MINIMAG KITEKINTŐ:

Ha te is szereted az inspirációs képeket gyűjtögetni, akkor a Pinterest lesz a legjobb barátod. Éviék oldalát itt találod: MINISKANDI HOME PINTEREST

EURÓPAI A KÍNÁLAT

A termékpalettát átnézve gyakorlatilag a teljes baba/ gyerekszobát berendezéstől a dekoráción, egészen a játékokig össze tudjuk állítani a webshopból. Éviék a termékek összeválogatásakor a gyerekbarát – praktikus kialakítás mellett figyeltek a skandináv stílusra jellemző harmonikus színekre is, és persze a saját ízlésviláguk is visszatükröződik a kínálatban.

Számos európai nagy márka mellett, mint például a Bloomingville Dániából, Atmosphere Franciaországból, kisebb lengyel manufaktúrák termékeit is felfedezhetjük a Miniskandinál, szinte minden nap találunk valami újat náluk.  

Gyerek párna - Őzike
Gyerek párna - Őzike
Gyerek takaró - Séta a réten
Gyerek takaró
Gyerek Ágynemű - Erdő
Karton tároló doboz - Maci
Karton tároló doboz

Montessori és a Miniskandi

Évi: a legfontosabb számomra, hogy minél több inspiráló gyerekszobát lássak, ahol a kis lurkók önálló játékra, egy fárasztó nap után pihentető nyugalomra számíthatnak.  Egy harmonikus, fenntartható környezetben nőhetnek fel, ami a szülőknek sem megterhelő hosszútávon, ahol nem kell évente cserélni a bútorokat, dekorációkat, ami a praktikumot szem előtt tartva együtt nő a gyermekkel: megfelelő egy kisebb tipegőnek, vagy nagyobb óvodásnak, akár kisebb iskolásnak egyaránt. A Miniskandi Home ebben tud segíteni a szülőknek. Ha valaki úgy érzi elakadt a kínálat sokszínűségében, akkor se essen kétségbe: írjon nekünk és segítünk megtalálni a megfelelő terméket.

Miniskandihome minimag
Gyerek asztal - Fehér
Gyerek asztal - Fehér
Gyerek szilikon tányéralátét - Szivárvány
Szivárvány tányéralátét
Gyerek étkészlet - Mélytányér Púderrózsaszín
Mélytányér
Gyerek szilikon tányéralátét - Dínó
Dinó tányéralátét

Fontos, hogy gyermekünket megfelelő bútorokkal, játékokkal vegyük körbe, ahol minden a fejlődéséhez járul hozzá. A Montessori gyerekszoba nagyon közel áll a szívemhez.
Mivel a kisgyermekkor fontos szakasz egy gyerek életében, ekkor fejlődik sokat és gyorsan, ezért fontos hogy nyugodt, inspiráló, kreatív környezetet alakítsunk ki. 

MiniSkandi Home
MiniSkandi Home
Tovább olvasom
Mindennek legyen meg a helye, gyermekünknek legyen egy kis kreatív sarka, ahol lehet rajzolni, gyurmázni, játszani vagy akár tanulni is. A könyvek, játékok és ruhák is könnyen hozzáférhetőek legyenek, elérhető magasságban. És még sorolhatnám..

MINIMAG KITEKINTŐ:

Dr. Maria Montessori (1870-1952) az első nők között volt Olaszországban, aki orvosi diplomát kapott. Életét a gyermekek fizikai, szociális, kognitív és érzelmi fejlődésének tanulmányozására szentelte. Megfigyeléseiből kifejlesztette a Montessori Oktatási Módszert, amely ösztönzi a természetes kíváncsiságot, az önirányító tevékenységet és a gyakorlati tanulást támogató, tápláló környezetben. Módszerét világszerte több mint 100 éve használják.

A vásárlói visszajelzések alapján a Miniskandi Home-t azért szeretik /szeretjük, mert egyszerű, letisztult, átlátható a weboldal, barátságos – ügyfél központú szemlélettel találkozunk a vásárlás során, vagy, ha kérdések merülnének fel, és nem utolsósorban szerethető, szép és minőségi termékeket tudunk vásárolni.

További cikkei

Kategóriák

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)