Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Természetes gyerekkor – tedd 100%-osan organikussá | Játék ajánló

TERMÉSZETES GYEREKKOR – TEDD 100%-OSAN ORGANIKUSSÁ_minimag
Képzeld el, hogy van egy tökéletes alternatíva arra, hogy ne szennyezzük műanyagokkal és kidobandó textilekkel a Földünket. Ezt az alternatívát, úgy hívják, hogy BIOPLASZTIK ÉS NÖVÉNYI KASMÍR. Ha esetleg elsőre nem jön át (nekünk se volt egyértelmű a szavak mögötti jelentés), cseppet se csüggedj, elmeséljük.

TE DÖNTESZ

Mindaddig, amíg nem tudjuk, hogy van választási lehetőségünk, nem ismerjük azokat, addig bizony nem is tudunk változtatni. Ez a helyzet azokkal az általános tárgyakkal, amik körülvesznek minket és még évszázadokig megmaradnak, de sajnos nem a jó értelemben: műanyag tányérok, poharak, játékok, textilek. Szerencsére van egy nagyon innovatív megoldás, hogy elkerüljük ezt, és most már Magyarországon is elérhetőek, méghozzá egy nem rég nyílt webshopon keresztül.

Az EKOKID kínálatából szeretnénk nektek 3 szuper hasznos, és lenyűgöző terméket mutatni nektek, amikkel ti is védeni tudjátok a környezetet. A legjobb az egészben, hogy mindháromra szükségetek lesz a gyereknevelés során, de most már tudni fogjátok, hogy van választási lehetőség.

KITEKINTŐ – BIOMŰNYAG ÉS NÖVÉNYI KASMÍR

Képzeld el, hogy a pohár, amiből inni adsz a gyermekednek, a játék, amit a kezébe adsz, a kanál, amelyet az első bébiételéhez használsz, olyan növényi anyagokból készültek, amelyek nemcsak hogy nem tartalmaznak semmiféle veszélyes anyagot, de még biológiailag képesek lebomlani is (megfelelő körülmények között), azaz nem terhelik a környezetet.

Jól hangzik? Szerintünk nagyon:)

A BIOplasztik természetes alapanyagokból (cékla, cukornád, kukorica) áll össze, így a használat után az alkotóelemek visszatérhetnek a természetbe. De a legjobb ebben az anyagban, hogy az előállításának köszönhetően nem kell félni, hogy a babák, gyermekek szervezetére káros vegyület oldódna ki belőle. Ez a BIOplasztik varázsa..

A BIOplasztik mellett egy másik különleges anyag a növényi kasmír, egy innovatív textilszál, mely fehér fenyő cellulózból készül.

A cellulózt kizárólag termesztett fákból nyerik, elkerülve az erdőirtást; ráadásul a fa csak egyes részeit használják és szüretelik, tiszteletben tartva a normális metszést. A fonalat teljes mértékben az öko-fenntarthatósági előírásoknak megfelelően gyártják.  Mindeközben pedig elképesztően lágy a tapintása, és nagyon magas a nedvszívó képessége.

A gyártó, az olasz eKoala teljes sorozatának át kell esnie a legszigorúbb laboratóriumi vizsgálatokon, amelyek garantálják a mérgező anyagok hiányát, és igazolják, hogy 100% -ban biztonságosak gyermekeink számára..

KEDVENCEINK AZ EKOKIDTŐL

EKEAT – ELSŐ ÉTKÉSZLET

Az eKeat gyerek étkészlet teljes egészében BIOPLASZTIKBÓL készül, ezért nem tartalmaz veszélyes anyagokat, amelyek számos hagyományos műanyagban megtalálhatók (melamin, BPA, ftalátok vagy más anyagok).

Egy igazi Föld barát gyerek étkészlet. Sőt kétszeresen is az: megújuló erőforrásokból származik minden eleme és 100% -ban biológiailag lebontható. Használhatjátok ahányszor csak akarjátok, csökkentve a környezetünkbe juttatott hulladék terhelését.

A vidám színekről és formákról se feledkezzünk meg, ezek garantálják a jókedvű étkezéseket. 4 féle színkombinációt találtok az Ekokid webshopjában, mindegyik készlet 5 darabból áll: mélytányér, lapostányér, pohár, kanál, villa.

JÓ ÉTVÁGYAT KÍVÁNUNK:)

MINÚ + EKIBBY – ELŐKE TARTÓ + KASMÍR KENDŐ

Minimag vélemény
Minimag vélemény
Tovább olvasom
Friss, mint a vászon, sima, mint a selyem, puha, mint a kasmír.

A színes BIOplasztik előke tartó a puha növényi kasmírral együtt egyedülálló és eredeti kiegészítőt kínál minden anyukának és gyermekének, különösen azoknak, akik szeretik a menő dolgokat és tisztelik környezetünket. Ez egy igazi arany duó.

MINÚ + EKIBBY – ELŐKE TARTÓ + KASMÍR KENDŐ
Forrás: ekoala.eu

Az előke könnyű, szuper lágy és nagyon nedvszívó, így tökéletes mind nyári, mind téli használatra. Nem csak nyakba tehető előkeként, nyálkendőként használhatjátok, de kis takaróként vagy árnyékolóként is jól funkcionál, kiváló kiegészítője lesz a stafírungnak.  

Mindkét termék színes, vidám megjelenésű és tartós anyagból készül. Igazi kötelező készlet: aranyos, rendkívül praktikus és környezetbarát is!

Az Ekokid kínálatában 4 féle színből tudtok választani: kék, lila, zöld, narancssárga.

EKABOOM – TORONYÉPÍTŐ JÁTÉK

LEGYEN A TERMÉSZET A JÁTSZÓTÁRSAD

Szeretnéd meglepni a gyermeked valami különlegességgel? Akkor szerintünk ez a játék tökéletes választás lesz!

A színes torony 5 edényből (és hozzá illő dobverőkből) áll, és nagyszerű szórakozás a gyermekek számára otthon vagy a játszótéren, strandon. Mivel a vödrök egymásba illeszkednek, praktikus csomagot alkotnak, könnyű lesz magatokkal vinni. Abból a bizonyos 100% organikus BIOPLASZTIKBÓL készülnek, így teljesen biztonságos a kicsik számára.

Minimag vélemény
Minimag vélemény
Tovább olvasom
Ezer féle képpen felhasználható a játék: színes piramis, hangszer, toronyépítő, vödör. Ugyanolyan masszív, mint a műanyag. Az olasz design ötvözve a funkcionalitással. Csak ajánlani tudjuk !

LEGYÉL TE IS A FÖLD BARÁTJA!

Nézzetek körül az EKOKID  boltjában, számos szuper kiegészítőt, játékot találtok. 

Kategóriák

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet