fbpx

Utazz biztonságban | Instant könyvajánló a Minimagon

utazás gyerek, repülő

Nyakunkon a nyár, így exponenciálisan nő azok száma, akik utaznak.. Én magam alapvetően a hazai kirándulások, nyaralások híve vagyok, különösen gyerekkel, de vannak nálam sokkal bevállalósabbak és merészebbek, akik nyakukba veszik a világot, és felkerekednek, hogy kis hazánkon kívül is gyűjtsenek élményeket.

 

Kérdés: vajon mindenre gondoltál, amikor megtervezted az utazásotokat?

Nemrég volt alkalmam elolvasni Kovács Lajos NEMZETKÖZI BIZTONSÁGI SZAKÉRTŐ könyvét, mely az Utazz biztonságosan! címet viseli, és, persze nem anynira meglepő, kiderült, hogy egy csomó mindenre nem gondoltam az utazás szervezése kapcsán.

Kinek ajánljuk a könyvet?

A könyv tele van hasznos tanácsokkal kezdő és rutinos utazók számára egyaránt, és általa olyan helyzetekre is felkészülhetünk, amikor elsőre nem gondolunk, hogy kellene.

A könyv írója nemzetközi biztonsági szakember, tehát pontosan tudja, hogy mitől döglik a légy, avagy mi minden történhet utazás közben, és mire érdemes felkészülni.

Kiknek ajánlott?

– kezdő utazóknak,

– akik még sosem ültek repülőn

– gyerekkel utazóknak

– akik üzleti útra mennek

– akik aggódnak a korlátozások miatt

– akik eddig azért nem utaztak, mert aggódtak, hogy nem tudnak felkészülni eléggé

– külföldi koncertre készülőknek

– akik szeretnének felkészülni a rendkívüli helyzetekre is

Én kifejezetten örülök, hogy sikerült kézhez kapnom ezt a könyvet, mert idén tervezem életem első repülős külföldi útját, és olyan hasznos tanácsokkal gazdagodtam általa, hogy lényegesen stressz mentesebbé vált a készülődés.

Amennyiben az idei nyaralást külföldre tervezitek, és szeretnétek a lehető legfelkészültebben belevágni a kalandba, akkor mindenképp javaslom, hogy az Utazz biztonságban! legyen kéznél, akár az úti csomagban is.

A SZERZŐ

Kőszegi-Arbeiter Anita

Kőszegi-Arbeiter Anita vagyok, gyerekkönyv író, és két kislány boldog édesanyja,aki imád olvasni és történeteket kitalálni. Kezdetben fantasy novellákat írtam, aztán Csenge lányom elérte azt a kort, amikor a mesék akkor a legizgalmasabbak, ha ő is a részese lehet, így hát együtt, kettőnk fantáziájának segítségével kezdtem meséket írni. Amikor a második kislányom, Flóra is megszületett, már általánossá vált nálunk, hogy saját meséket kapnak, ami nekik és róluk szól. Az írás nekem már nemcsak hobbi, hanem életstílus.

Szövegírással és mesekönyvkiadással foglalkozom, a mesékből meseelőadásokat tartok, én nagyon élvezem, hogy lényegében a hobbimból élhetek, ami az írás és az olvasás. Nemcsak író, de fekete öves olvasó is vagyok, ami azért is érdekes, mert gyerekként én bizony utáltam olvasni. Szerencsére édesapám mindent megtett, hogy ez ne így legyen, és annyira sikeres volt az erőfeszítése, hogy végül könyvmoly és író lettem. Az olvasóvá nevelés a szívügyem lett, hiszen ki lenne meggyőzőbb, mint az aki eredetileg nem is szeretett olvasni?

A meséim közöl már több eljutott a nyomtatásig: www.koszegianita.com

További cikkei

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket