Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

KREATIVITÁS DOBOZBA ZÁRVA -BEMUTATJUK A KREALÁDÁT

A KreaLáda egy olyan KÉZMŰVES DOBOZ, ami (szinte) teljes egészében leveszi a fent vázolt terhet a vállunkról: a dobozokban kész ötleteket és előkészített, méretre vágott alapanyagokat, illetve eszközöket találunk, kapunk sablonokat és videót, amelyben a KREALÁDA csapata lépésről-lépésre elmagyarázza nekünk az elkészítés módját, illetve még tippeket is kapunk a feladatokhoz kapcsolódóan.

Amióta több időt töltünk itthon a 6 éves kisfiammal, mint az „normálisnak” mondható, elengedhetetlen (lenne), hogy megszervezzem a heteinket, felépítsek egy ovis tematikát, kezdve a versekkel, mondókákkal, gyakorlatokkal, befejezve a kézműveskedéssel. A mondóka, a vers még hagyján, de én ennyit soha életemben nem bújtam a netet „kézműveskedés kisgyerekkel” találatokat keresgélve.

Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor be is vallhatom: meguntam ezt az egészet, a kutatást, a nyomtatást, a kellékek, eszközök begyűjtését. Gyors piackutatást végeztem a barátok között, és a statisztikám szerint: MINDENKI MEGUNTA. Jó lenne, valami sokkal egyszerűbb megoldás erre.

MOST JÖN A CSATTANÓ: MÁR LÉTEZIK A MEGOLDÁS, KREALÁDÁNAK HÍVJÁK.

A KreaLáda egy olyan KÉZMŰVES DOBOZ, ami (szinte) teljes egészében leveszi a fent vázolt terhet a vállunkról: a dobozokban kész ötleteket és előkészített, méretre vágott alapanyagokat, illetve eszközöket találunk, kapunk sablonokat és videót, amelyben a KREALÁDA csapata lépésről-lépésre elmagyarázza nekünk az elkészítés módját, illetve még tippeket is kapunk a feladatokhoz kapcsolódóan. A csomagot a megfelelő óvintézkedéseket betartva házhoz szállítva kapjuk meg.  A „szinte” szót azért tettem hozzá, mert a kisebb korosztály számára szükséges lesz a szülői segítség is.

NEM CSAK EGY FÉLE DOBOZ VAN, HANEM:

A dobozok 4 korosztály számára kéthetente új, izgalmas témával rendelhetőek (a cikk készültekor a HÉTKÖZNAPI HŐSŐK köré szerveződtek a feladatok), sőt TEMATIKUS DOBOZOKAT is találunk a kínálatban, melyekben 5 féle kreatív feladat található, vagyis kipipálhatjuk vele az egész hetet, anélkül, hogy a nem létező szabadidőnkben kreatív ötleteket keresgélnénk a neten.

 

Ha kezdő kézműves családból származol, vagy éppen sok-sok éve nem foglalkoztál az ecsetek, ragasztók, színes papírok témakörével, akkor neked találták ki a BASIC ládát, megtaláltok benne mindent, ami a feladatok elkészítéséhez szükséges lehet. A BASIC PLUSSZ további kiegészítőket is tartalmaz.

Alapfelszerelés kézműves programokhoz.

 

A SZÜLINAPOS LÁDA egy személyre szabott láda, amit az ünnepelt kedvencei alapján állíthattok össze. Az 5 egyedileg kitalált kézműves feladat mellett a BASIC  láda eszközeit is tartalmazza, valamint a dobozra díszmasni kerül.

SENKI SE MARADJON KI A JÓBÓL

Azaz, ha van egy tini a háztartásodban, aki él-hal a DIY mozgalomért, állandóan 5 minute craftot pörget, vagy akár te érzel ellenállhatatlan vágyat az alkotásra, akkor az ÁLLANDÓ KREATÍV DOBOZOK-ra kell koncentrálnod. Mindegyikben találtok, a megfelelő eszközökön kívül, részletes leírást is, amelyek segítenek a kézműves feladatok elkészítésében.

Keresztszemes hímzés készlet: Ez a készlet azoknak lesz telitalálat, akik örömet lelnek a precíz és aprólékos kreatív feladatokban. A doboz tartalmazza az összes szükséges eszközt: cérnákat, kör alakú hímzőrámát, tűt, valamint 4 féle választható mintát.

Minden egy dobozban, amit a keresztszemes hímzésről tudni akartál.

 

Mécsestartó kerámiázó készlet: A kerámiázó készletet azoknak ajánljuk, akik szívesen készítenek kézzel alkotásokat. A dobozban geometrikus mécsestartó formát, kerámiaport, pasztell festékeket és ecsetet találtok.

 

Házi fűszerkert készlet: A fűszerkert készletet azoknak ajánljuk, akik a konyhában és a kertben érzik otthon magukat vagy a városi környezetben egy kis természetet csempésznének az otthonukba. A doboz tartalmazza az összes szükséges eszközt: fém kaspók, föld, ültető tőzeg, magok, feliratok.

Építs saját fűszerkertet, mindent megtalálsz hozzá a dobozban.

 

Vászontáska festő készlet: A festés szerelmeseinek lesz ideális választás, mivel lehetőség van egy választott teljes minta elkészítésére a táskán. A doboz tartalmazza az összes szükséges eszközt: vászontáskát natúr színben, pasztell festékeket, ecseteket, textilfilcet és folpackot.

 

A KREALÁDA csapata színvonalas és menő kreatív foglalkozásokat biztosít mindazok számára, akikben ott szunnyad a művészlélek, és miközben zajlik az alkotás folyamata mi is flowba kerülhetünk (tudjátok, amikor teljesen el tudtok merülni abban, amit csináltok, és ez az, ami boldogsággal tölt el az adott pillanatban: isteni érzés), a gyerekek pedig fejlesztő jellegű elfoglaltsággal üthetik el az időt.

A KREALÁDÁT megtaláljátok a Facebookon: https://www.facebook.com/krealada/ ,  és a webshopjukon keresztül: KREALÁDA , mi pedig 2 hetente hírt adunk az új dobozokról.

 

 

 

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet