fbpx

DIY

Frida Kahlo életéről szóló filmet 2002-ben láttam először, és szinte minden képkockájára emlékszem azóta is, nagyon megfogott. Nem lettem Frida őrült, nincs tele a lakás Frida Kahlo poszterekkel, sőt Frida Kahlo-s telefontokom sincs, ennek ellenére vonzódom a különleges Frida kiegészítőkhöz.
A KreaLáda egy olyan KÉZMŰVES DOBOZ, ami (szinte) teljes egészében leveszi a fent vázolt terhet a vállunkról: a dobozokban kész ötleteket és előkészített, méretre vágott alapanyagokat, illetve eszközöket találunk, kapunk sablonokat és videót, amelyben a KREALÁDA csapata lépésről-lépésre elmagyarázza
Húsvéti tojást festeni van akinek teljesen egyszerű, magától értetődő, bedobja az ökoszínezőbe, és kész, de van olyan is, aki egész művészi szintre viszi, gondoljunk csak a hímes tojás festőkre. Mi valahol a kettő között helyezkedünk el,  szeretnénk valami nem túl hagyományosat vinni a húsvéti aszta
Húsvéti dekorációt bármiből készíthetsz, még egyszerű befőttesüvegből is. Nem lesz nehéz dolgod, és a munkába a legkisebbeket is bevonhatod. A nyuszis váza a nappali vagy a konyha dísze is lehet.
Hamarosan itt a húsvét, végre tavaszba borul a táj, és ebben az időszakban igyekszünk ezt a hangulatot is kialakítani otthonunkban. Hoztam most nektek egy nagyon gyorsan és egyszerűen elkészíthető vintage húsvéti dekorációs ötletet.
Babaróka nagyon szereti a virágokat, az erdő-mezőt, és nagyon szeret Mamarókával együtt kertészkedni. A következő cikkben segítségükkel saját virágoskertet varázsolhattok néhány egyszerű, otthon is megtalálható eszköz segítségével. Kertészkedésre fel!
5 perc DIY: újrahasznosított játék gyerekeknek. Magyar nevét nemigen találtam, Cup&ball és Bilboquet neveken emlegetik ezt az ügyességi játékot, melyben egy madzagra rögzített golyót kell elkapni egy csésze, vagy egy vékony tüske segítségével.
A legfontosabb, hogy szeressük, támogassuk, motiváljuk a gyereket, akár egy ilyen egyszerű projekttel is: a ceruzára kerülő üzenetekkel. Lehet, hogy ez segít majd neki egy nehéz napon.
Minden kisfiú örömmel ölti fel a Star Wars különleges figuráinak szerepét. A farsangi időszak tökéletes erre. Itt van R2D2 és Yoda jelmeze!
Nem eszi meg a gyerek a reggelit, uzsonnát? Tálald kreatívan! SZUPER KREATÍV ÉTELEK GYEREKEKNEK.
Unikornis jelmezek, saját készítésű, vagy éppen vásárolt, lényeg, hogy színes legyen, és csillogó. A Minimag farsangi körképében unikornis jelmezeket mutatunk.
Hamarosan elérkezik az év egyik legkedveltebb ünnepe, a karácsony! Készültem nektek egy könnyen elkészíthető DIY ötlettel. Ezzel a kreatív megoldással könnyen egyedivé és hangulatossá tehetitek akár az ünnepi asztalt is.

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket