fbpx

Karácsony

Te is keresed még a tuti receptet? Akkor jövünk mi, azaz Viki, a Gourmet Baba tuladonosa, és immár két csodás kislány anyukája, és megmutatjuk neked a tuti karácsonyi recepteket.
Végre, újra itt a Karácsony, ideje elővenni a karácsonyi hangulatot és persze az elmaradhatatlan díszeket is. Ha esetleg úgy érzed, hogy újítanál, vagy esetleg ötletet keresel karácsonyfa díszítésre, akkor mi vagyunk a te Magazinod, mert most egy csomó csodaszép karácsonyfát fogunk mutatni. 
Már csak néhány hét van hátra karácsonyig, így itt a megfelelő alkalom, hogy elkezdj ajándékokat keresgélni a legapróbb családtagoknak. Akár saját gyermekeidnek vásárolnál, akár a legjobb nagynéni vagy keresztanyu díjat szeretnéd elnyerni, a 2021-es karácsonyi ajándékkalauzunkban megtalálod a tökéletes ajándékot, amely még a legválogatósabb gyermeket is lenyűgözi!
Itt a Beni híradó: a Minimag legkisebb csapattagja, Beni, aki már túl van egy játék tesztelésen és egy könyv ajánlón, most beenged minket a karácsonyi készülődés, és várakozás néha vicces, néha mgható, néha nagyon is ismerős pillanataiba.
Bár a két énekes teljesen külön zenei (és év) korszakból származik, azt el kell ismernünk, hogy mindketten órási hatással vannak rajongóikra. És most a két tábor egyesülhet, hiszen a két Rod Stewart és Michael Bublé egy szív melengető duettet adott elő karácsony alkalmából.
A Minimag összegyűjtötte a meg azokat az egyszerű, költségkímélő családi karácsonyi hagyományok listáját, amelyet idén elkezdhetsz!
Ezek a filmek ideálisak az egész családnak, így kicsi és nagy egyaránt összebújhat a kanapén egy meleg kakaó mellett.
Akár egy pici babának szeretnél vásárolni valamit, aki egy percre sem hagyja abba a dolgok betömködését a szájába, akár egy örökmozgó 2 évesnek, vagy éppen egy komoly 4 éves számára keresel karácsonyi ajándékot, azt kell mondjuk: JÓ HELYEN VAGY.
Babavárás idején az ünnep is egészen más – már ez sem igazán a karácsonyról, hanem sokkal inkább az új családtag érkezéséről szól
Ugyanakkor ez valami olyasmi amire tudatosan készülni és figyelni kell, valami olyasmi amire ugyanúgy időt kell szánni, mint a sorban állásra. Erről a tudatosságról szól az otthoni gyertyagyújtás, a díszítgetés és remélem az is hogy gondolatban felkészülünk és nyitott szívvel fordulunk a másikhoz, a
Igazán hardcore, wtf kategóriájú ajándékok sokasága tárult elém, aminek hatására hálát adtam az égnek, hogy nekem nagyon durva példányba még nem sikerült belefutni.

varázskert

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket