fbpx

Karácsony

Akár kezdő, akár tapasztalt utazó vagy, indulj el magabiztosan a karácsonyi utazásra családilag, gyerekkel, ehhez nincs is más teendőd, mint elolvasni a tippjeinket. Utána, és utazás előtt nem árt némi magneb6, vagy valami ilyesmi. 
Az élmények ajándékozása egyre népszerűbb az emberek körében. Ez nemcsak egy átgondolt módja annak, hogy megmutasd valakinek, hogy törődsz vele, hanem környezetbarát és minimalista ajándék is egyben.
Mit kezdjünk egy karácsonykor is a szobájában téli álmot alvó/kütyüző/duzzogó kamasszal? Hogyan kerüljük el a konfliktusoknak legalább egy részét?
Valahogy csak rá kell készülni az ünnepi időszakra, ami, igaz nem reprezentatív, csak közeli ismerősökön alapuló, kutatásom szerint idén nem akar megérkezni. Na de majd most:  Összegyűjtöttünk nektek 24 karácsonyi zenét , amivel garantált lesz az ünnepi hangulat.
Szezon van, úgyhogy itt az idő: beszéljünk az ünnepi öltözködés meg nem énekelt hőséről, a csúnya karácsonyi pulcsiról. Egyáltalán, mit lehet mondani erről az öltözködési anomáliáról?
 Hoztunk nektek  öt ultra könnyű receptet,  ami megállja a helyét a karácsonyi asztalon is.
Anyukák, apukák, sziasztok! Nálatok is dübörög már az ünnepi szezon? Segítünk, hogy könnyebb legyen az ajándékvadászat: itt vannak a Minimag kedvence ajándék tippjei karácsonyra kicsiknek!
Ajándékötletet keresel kicsiknek, és/ vagy az anyukájuknak? Ne keresd tovább, mutatunk egy különleges, magyar vállalkozást, ahol egész biztosan megtalálod.
Mit ajándékozz annak, akinek mindene megvan? Élményt, melyet egy finom, puha pléd alatt rejtőzve bármikor átélhet, amikor csak ideje van rá. Ehhez hozunk most öt szuper könyv ötletet négy kiadótól, hogy Neked már csak vásárolni kelljen. Ismerd meg őket most
5  kiváló könyv gyerekeknek karácsonyra, 4 kiadó kínálatából, 4 korosztály és rengeteg mosoly, avagy vegyél könyvet karácsonyra Te is!
Ünnepi pulcsik, pizsamák, és fények előkészítve? Akkor itt az ideje elkészíteni néhány tökéletes családi karácsonyi fotót, amit aztán büszkén tudtok mutogatni a rokonoknak, barátoknak.
Az ünnephez az adventi koszorú, a gyertya, a fényfüzér, a karácsonyi jelképekkel díszített karácsonyfa és az egyéb kiegészítők is elengedhetetlenül hozzátartoznak. És mint mindenben, a karácsony színeiben, formáiban is vannak divatok, évről-évre átalakuló irányzatok.

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket