Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Felszabadító kaland a rollerezés, de mire figyelj a vásárlásnál?

roller vásárlás
Egy megfelelő roller csomó mindenben segíthet a gyermekednek: megtanulnak egyensúlyozni, kanyarodni és fékezni – gyorsabbá és, nem utolsósorban, lényegesen szórakoztatóbbá teheti a környékbeli közlekedést.

Az elmúlt években a gyerekrollerek óriási népszerűségre tettek szert, mint szórakoztató és praktikus közlekedési eszközök gyerekek számára (természetesen mi felnőttek is ki akartuk ezt az életérzést próbálni, így a felnőtt rollerek is igen népszerűek) . Ezek a karcsú és jól manőverezhető járművek számos előnnyel járnak a gyerekek számára, így kiváló befektetést jelentenek szórakoztatáshoz és edzéshez egyaránt.

Ha te is roller vásárlás előtt állsz, akkor olvasd tovább a cikkünket, mutatjuk mire kell figyelni a vásárlás során.

A roller előnyei

  1. Mondj búcsút a mozgásszegény életmódnak! A rollerezés fantasztikus módja a rendszeres testmozgás ösztönzésének és a gyermekek motoros készségeinek fejlesztésének. A rollerek olyanok, mint a kerekeken guruló minitornatermek, segítik a kicsiket abban, hogy aktívak maradjanak, energiát égessenek. Segít javítani az egyensúlyt, a koordinációt és az általános edzettségi szintet.
  2. Szabadtéri felfedezés: A rollerek segítségével a gyerekek felfedezhetik környezetüket, a kaland és a felfedezés csak egy lábhajtásnyira lesz.
  3. Önbizalom az egekben: Láttál már gyereket rollerezni? Mindig fülig ér a szájuk rollerezés közben, nem is csoda. A rollerezés lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy önállóságra és önbizalomra tegyenek szert, miközben megtanulnak tájékozódni a környezetükben, és önállóan döntenek.
  4. Környezettudatosság már nem csak egy szókapcsolat.  A rollerek a környezetbarát utazás legjobb módját jelentik, csökkentve az ökolábnyomot, használata megtanítja a gyerekeket a fenntarthatóságra és a környezeti felelősségvállalásra.

A megfelelő gyerekroller kiválasztása

Ennek kifejtéséhez szakértői segítséget kértünk, Lovász Tamás, a DUARTI.hu tulajdonosát kérdeztük meg, hogyan kell kiválasztani a megfelelő rollert gyermekünk számára.

  1. Itt is a méret számít.. na meg az életkor: a roller kiválasztásakor vegyük figyelembe gyermekünk életkorát és magasságát. Vannak olyan modellek, amelyeket meghatározott korcsoportnak terveztek, biztosítva ezzel az optimális biztonságot és kényelmet. Így elkerülheted, hogy kisgyermeked ki sem látszik a roller markolata mögül, vagy hogy kamaszod, a roller fölé görnyedve, épp repülés előtt álló ejtőernyősnek nézzen ki. A legjobb, ha olyan rollert választasz, aminek állítható a kormányoszlopa, így a roller több évig a gyermeked kedvenc járműve lehet.

duarti roller

 

2. Első a biztonság, másodsorban jöhet a kaland: Olyan rollert válasszatok, amelyek több biztonsági funkcióval is rendelkeznek, mint például a megerősített fellépő és fékpedál, csúszásmentes kormány, állítható magasság, hogy a jármű mindig a megfelelő méretű lehessen. A DUARTI rollerek esetében külön kiemelnénk a súlypontáthelyezéssel irányítható kormányrudat és a három, ledekkel felszerelt gumikereket, amik tovább növelik a stabilitást, és persze a menőséget.

duarti rollerek

3. Tartósság és minőség. Válassz olyan rollert, amely ellenáll a gyerekeknek 😊. Az olyan erős anyagok, mint az acél vagy a repülőgép-minőségű alumínium, olyanok, mint a szuperhősök páncélja, és védenek az ütésektől, zuhanásoktól. Válassz olyan céget, ahol garanciát vállalnak a rollerekre. ( a DUARTInál ez 1 év)

roller vásárlás

További cikkei

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet