fbpx

KARÁCSONYI AJÁNDÉK KÉZZEL KÉSZÍTVE – BEMUTATJUK A RINGLI KIDS-ET

Ringli kids
Idén először akkor gondoltam magamra, (mármint karácsonyi ajándék kapcsán, mert azért néha szoktam gondolni magamra is :)) amikor megláttam RINGLI KIDS karácsonyi felsőjét.

Az, hogy minden évben megnézem az IGAZÁBÓL Szerelmet, az alap, sőt, tradíció, ehhez ragaszkodom épp úgy, mint a reggeli kávémhoz. Ringli Kids tervezője, Kati ezt tovább gondolta, és megalkotta a Purrfectly Love Actually, macskás karácsonyi felsőt: kell nekem kategória. Azonnal vizualizálom Andrew Lincolnt magam előtt, ahogyan Markként szerelemet vall Julietnek. A felsőn szereplő a cicának minden vágya, hogy veled tölthesse az ünnepeket, mert szerinte te vagy a tökéletes!

TUDTAD?

A Ringli Kids nevét az első termék ihlette, ami egy rókás tornazsák volt, a ringli ennek a tornazsáknak az egyik apró, mégis alapvető eleme, amelyen áthúzzuk a zsinórt. A Ringli Kids azóta nemcsak a gyerekekre gondol, hanem azokra a felnőttekre is, akik valamilyen módon szeretnék megszínesíteni a hétköznapjaikat.

A márka színt és vidámságot csempész a hétköznapi használati tárgyakba és ezáltal megszínesíti a hétköznapjainkat is. Mondjuk így: ránk fér mostanában.

A másik két kedvencem a Karácsonyi cicás jegyzetfüzet és a Rókás tolltartó. Mindkettőt lehet nagyobb gyerkőcnek is ajándékozni. A füzet A5-ös méretű, 60 most még üres lap várja, hogy cicabolond tulajdonosa megtöltse ötletekkel, gondolatokkal, tervekkel. A cippzáros tolltartó, vagy ha úgy szeretnéd, akár neszesszer is lehet, kézzel készült, egyedi tervezéssel. Rókát formáz, tökéletesen illik a rókás hátizsákhoz is.

karacsonyicicasfuzetringlikids3
Karácsonyi cicás jegyzetfüzet
ringli_kids_ROKAPENZTARca3
Rókás tolltartó

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)