fbpx

Fenntartható gyerekdivat | Mini Monsoon | Minimag kitekintő

minimag gyerekdivat
Magyarországon sajnos nincs ennek a remek angol márkának képviselete, de ha szerencsések vagyunk másodkézből be tudunk szerezni belőlük egy kapszula gardróbra valót. És most piacra dobja a MINI MONSOON-t, a márka vadonatúj, fenntartható gyártású kollekcióját.

A Minimagon mindig örömmel mutatunk be nektek különleges tervezőket, márkákat. Most egy igencsak nagy ismertségnek örvendő, sokoldalú és utánozhatatlan céget mutatunk nektek: MONSOON, és a MINI MONSOON-t.

Monsoon piacra dobja a Mini Monsoon-t

A fenntarthatóság mellett mindig is elkötelezett márka története egy utazással kezdődött. Peter Simon, az alapít utazása, mely 1970-ben egy ibizai  hippi kommunában kezdődött, és Afganisztánon, majd Indián keresztül a szárazföldön ért véget. Az utazás egy éltetre szóló szenvedélyhez vezetett a gyönyörű, bohém ihletésű, kézzel nyomott, kézzel szőtt és horgolt dizájnrészletekkel díszített darabok iránt, melyet értékesíteni kezdett Londonban. 

Monsoon piacra dobja a Mini Monsoon-t
Monsoon piacra dobja a Mini Monsoon-t

Az Etikus Kereskedelmi Kezdeményezés (ETI) alapító tagjaként élen járnak a munkakörülmények és a megélhetés fenntartható javításának előmozdításában, bárhol is dolgozzanak a világban. Az 1994-ben alapított Monsoon Accessorize Trust minden évben több mint 10 000 nő és gyermek életét megváltoztató projekteket támogat a jövedelemszerzés, az egészségügy és az oktatás területén Ázsia szerte.

Monsoon piacra dobja a Mini Monsoon-t

Az új márka tervezésébe be vonták a gyerekeket:  arra kérték őket, hogy mondják el, mit szeretnének látni a gardróbjukban, és a válaszok alapján több farmer-, gyapjú-, velúr- és kordbársony-darabbal bővült a kollekció, amelyek egyedien kreatív megoldásokkal rendelkeznek. Természetesen a sok szín alap volt, és, ami a legfontosabb volt a gyerekek számára, a könnyű hordhatóság és mozgásszabadság a játékban.

KREATÍV, KIVÁNCSI, GYEREK TERVEZTÉK

Monsoon piacra dobja a Mini Monsoon-t
Monsoon piacra dobja a Mini Monsoon-t

Miközben böngésztük a Mini Monsoon kollekció fényképeit, ez az alapelv egyértelműen látható a ruhák élénk színvilágában, karakteres sziluettjeiben és a legmerészebb márkaépítésben. Egy igazán pezsgő gyerekruha kollekció, ami a lelkében is játékos.

 

Monsoon piacra dobja a Mini Monsoon-t

Szeretjük a neon kontrasztos cipzárakat, a hímzett rávarrásokat, a menő nyomatokat és a textúrákat, amelyek végigvonulnak a kollekción, és már most biztosak vagyunk benne, hogy a túlméretezett darabok hatalmas sikert fognak aratni majd a gyerekek körében. 

Monsoon piacra dobja a Mini Monsoon-t
Monsoon piacra dobja a Mini Monsoon-t

A termékek augusztus 21-től már elérhetőek az üzletekben, ráadásul a bevezető kampány részeként a vásárlók ajándékokat kapnak: ajándéktáskákkal, matricákkal és kulcstartókkal vágódtak be a gyerekenél.

MINIMAG HÍRLEVÉL

Ne maradj le a Minimag friss híreiről, se az ajándékokról, amit küldünk!

Mi sem szeretjük a SPAMeket, ezért nem is fogunk neked ilyet küldeni.
Ellenben 2 hetente értesítünk a legérdekesebb gyerek- és szülőfókuszú irásokról, különleges ajánlókat mutatunk a legmenőbb gyerekboltok kínálatából.
SŐT!!! olyan akciókról értesítünk, amelyek csak a MINIMAG olvasóknak járnak.

IZGALMASAN HANGZIK?

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

MINDEN FELIRATKOZÓ KAP TŐLÜNK EGY AJÁNDÉKOT :))

 

További cikkei

[rev_slider alias=”homeslider3″]

Népszerű cikkek

[rev_slider alias=”sidebar-slider-also”]

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket