fbpx

fenntartható divat

Az innovációval teli világban a fenntartható divat megjelenése több mint egy trend – ez egy mozgalom. A szülők és a gyerekek egyaránt olyan környezetbarát lehetőségeket keresnek, amelyek nemcsak a stílusukról tesznek tanúbizonyságot, hanem az etikai értékeikkel is összhangban vannak. A Minimag kitekintőiben szeretnénk bemutatni nektek egy maroknyi kivételes márkát, amelyek a környezet iránti elkötelezettségükkel forradalmasítják a gyermekdivatot. 
Magyarországon sajnos nincs ennek a remek angol márkának képviselete, de ha szerencsések vagyunk másodkézből be tudunk szerezni belőlük egy kapszula gardróbra valót. És most piacra dobja a MINI MONSOON-t, a márka vadonatúj, fenntartható gyártású kollekcióját.
Hála istennek a nők manapság egyre tudatosabbak az öltözködés terén (is), így nálam is eljött az idő, hogy elkezdjem egy átgondolt, kezelhető, jól variálható, változatos, időtálló és nem utolsósorban környezetkímélő ruhatár kialakítását.
Szeretnénk nektek segítséget nyújtani abban, hogyan érdemes takarót választani, és egyúttal bemutatni két különleges anyagból készült takaró típust.
Aki folyamatosan nyomon követi a munkásságunkat, az tisztában van vele, hogy ellenállhatatlanul vonzódunk a különleges, olykor extravagáns gyerek ruhákhoz, kiegészítőkhöz. Ehhez mérten jó néhány cikket találtokk nálunk, amelyek kapcsolódnak ehhez a témakörhöz.  Most egy olyan divatmárkát szeretnénk

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket