fbpx

MINIMAG KEDVENCEK – GYEREKRUHÁK A NAGYVILÁGBÓL

Bella&Frank_Campaign5

Lassan 11 éve, hogy a gyerekruhák elsődleges szerepet töltenek be az életemben, és immár 2 éve, hogy ennek a Minimagon is helyet tudok adni. Mármint arra gondolok, hogy megosztom veletek azokat a különleges gyerekruha márkákat, amik itthon, Magyarországon nem annyira ismertek, de nagy valószínűséggel azok lennének, ha valaki látna benne fantáziát és behozná őket.

Most még csak virtuálisan tudjuk őket megcsodálni, de az is valami. Fenntartható gyerekmárkákat mutatunk, ahol kiemelt hangsúlyt fektetnek az előállításra, ugyanakkor a minőség, és a dizájn is első helyen szerepel.

Jól néznek ki nagyon, na.

BELLA + FRANK: Bogarak a ruhákon

Az Insectarium, a Bella és Frank első őszi / téli kollekciója azokhoz az apró teremtményekhez szól, amelyek nap, mint nap teljesítik a természet nagy bravúrjait. A méhek és más beporzók, akik nélkül nem lenne ennivalónk, azok, akik segítenek megőrizni talajunk egészségét, és lehetővé teszik a növények növekedését: a rovarokhoz, akik a bolygónk egyik legfontosabb teremtményei. Néha alábecsülik sőt, gyakran nem is becsüljük meg ezeket az apró lényeket, akik szó szerint az ökoszisztémánk életfenntartói. Bella és Frank, mögött álló anya és lánya páros, Lesley és Hannah 2019-ben indították el a márkát, hogy megismertessék az ökotudatot a gyerekkel, annak érdekében, hogy elősegítsék a környezettudatos fogyasztók generációjának felnevelését.

Bella + Frank nevét a világ két legpofásabb agaráról kapta. A Brightonon alapuló művészi duó évtizedek óta tartó kísérletezik a grafikáktól a lino-ig terjedő különböző nyomtatási technikákkal, valamint Matisse és Modigliani nagy tisztelői, úgy vélik, hogy a művészet mind az egyénben, mind a közösségben nagy dolgok beindítója lehet. Ha inspirálni szeretnéd a gyerekeket, akkor erre talán nincs is jobb módszer, mint az, amivel a mindennapokban interakcióba lépnek: játékos, művészileg tervezett ruhák, melyek  fenntartható, etikus módon készülnek. A Bella + Frank újrahasznosított szövetekből, például Tencelből és organikus pamutból készítik a különlegesen szép ruháikat.

A bolt szállít Magyarországra is, 5 font a postaköltség.

Képek forrása és a webshop: https://bellaandfrank.co.uk/

MONSIEUR MINI: AZ ARANYOS ÉS MÓKÁS GYEREKEK RUHÁZATA

A Monsieur Mini 2014-ben indult, és a dániai Frederiksbergben található. 0-8 év között fiúknak és lányoknak egyaránt megfelelő ruhákat készít, és az aranyos nyomatok, a minőségi ruhák és a fenntarthatóság iránti szeretet ihlette. Minden darabja puha, könnyen viselhető és OEKO-tex szövetekből készült. A Minimag személyes kedvence a kiflis body, kell egy, meg egy belevaló is. Szállítanak Magyarországra is, súlytól és mennyiségtől függően változik a postaköltség.

képek forrása és a webshop: https://monsieurmini.dk/

MONSIEUR MINI: AZ ARANYOS ÉS MÓKÁS GYEREKEK RUHÁZATA
MONSIEUR MINI: AZ ARANYOS ÉS MÓKÁS GYEREKEK RUHÁZATA
MONSIEUR MINI: AZ ARANYOS ÉS MÓKÁS GYEREKEK RUHÁZATA
MONSIEUR MINI: AZ ARANYOS ÉS MÓKÁS GYEREKEK RUHÁZATA
MONSIEUR MINI: AZ ARANYOS ÉS MÓKÁS GYEREKEK RUHÁZATA

MERT AZT MONDTAM - COS I SAID SO

A COS I SAID SO ® egy antwerpeni márka, amelyet Sofie Ysewijn alapított 2016-ban. Az összes alapanyag organikus pamutból készül, és rendelkezik OEKO-TEX tanúsítvánnyal. A fő hangsúly a minél fenntarthatóbb és ökológiai szempontból kedvező működés. Minden tervezés és nyomtatás Belgiumban történik, és  Pakisztánban gyártják, miközben a lehető legnagyobb mértékben elkerülik a műanyag és a felesleges csomagolások használatát.

A COS I SAID SO a könnyű viselhetőségről és az unisex színek kényelmes használatáról szól, amelyek tökéletesek az év bármelyik napjához. Kézzel rajzolt grafikájuk teszik egyedivé a ruhákat.

képek forrása és a webshop: https://www.cosisaidso.com/

COS I SAID SO ® egy antwerpeni márka
COS I SAID SO ® egy antwerpeni márka
COS I SAID SO ® egy antwerpeni márka
COS I SAID SO ® egy antwerpeni márka

Nem apróztuk el a témát, tekintve, hogy a Minimag egyik fő irányvonala a színvonalas gyerektermékek bemutatása, ezért számos cikkünk foglalkozik a fenntartható gyerekdivattal. 

Görgess picit lejebb, mutatjuk.

GYEREKDIVAT

SZERINTÜNK EZ IS TETSZENI FOG

FÓKUSZBAN

Vedd magadra

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)