fbpx

VAN OTTHON TEJ ÉS KEKSZ? – MINIMAG GYEREKDIVAT KITEKINTŐ – fenntartható gyerekdivat

SS20_There_is_no_planet_B_dress_3_570x.progressive

Aki folyamatosan nyomon követi a munkásságunkat, az tisztában van vele, hogy ellenállhatatlanul vonzódunk a különleges, olykor extravagáns gyerek ruhákhoz, kiegészítőkhöz. Ehhez mérten jó néhány cikket találtok nálunk, amelyek kapcsolódnak ehhez a témakörhöz.

Most egy olyan divatmárkát szeretnénk megmutatni nektek, amely elkötelezett híve a fenntartható divatnak, mottója a VÁSÁROLJ KEVESEBBET, VÁSÁROLJ JOBBAT.

A MILK & BISCUIT egy brit / kínai márka, egy családi vállalkozás keretében dolgoznak. A termékeket úgy tervezték, hogy tartósak legyenek, a szezonális trendektől függetlenek, stílusuk kombinálhatóak és továbbadhatóak legyenek másoknak, azaz újrafelhasználhatóak legyenek.

A MILK & BISCUIT az évek során vonzó és etikus márkává fejlődött, kollekcióikban a saját egyéniségünket, egyediségünket találjuk meg, egyfajta tükörképet mutat az arra fogékonyaknak, sőt olykor egy -egy kollekció művészeti projektként is megállja a helyét. A gyerek ruhák mellett erősek a női divatban is.

Az észak-kínai hegyekben termesztett növényeket, kendert használnak fel, mely az egyik legerősebb természetes rost, antibakteriális tulajdonságai, valamint az UV-sugarakkal szembeni ellenálló képességük révén csodálatos anyag a tartós ruházathoz és kiegészítőkhöz. A kendert kombinálják GOTS pamuttal, vagy éppen selyemmel.

És még egy nagyon fontos jellemzője van a vállalkozásnak, ami a mai profitorientált időkben szinte hihetetlen: Csak rendelésre gyártanak, nincsenek ömlesztett árucikkek. Ez azt is jelenti, hogy nincs raktárkészlet, amint elfogyott egy ruha darab, az el is tűnik,vége, nem látjuk többet. Buy Less – Buy Better!

És most mutatjuk, hogy miért szerettünk bele ezekbe a gyerekruhákba:

Forrás: Milk & Biscuit 

Forrás: Milk & Biscuit 

Forrás: Milk & Biscuit 

Forrás: Milk & Biscuit 

Forrás: Milk & Biscuit 

A végére megmutatjuk a (női) kedvenc ruhánkat is:

Forrás: Milk & Biscuit

Folytatjuk tovább a gyerekmárkák bemutatását, ha a tetszett a cikkünk, akkor ezt is érdekesnek fogod találni:

Inkák nyomában – Divat gyerekeknek

További cikkei

egérkastély játékhangszerek

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket