fbpx

Éjszakánként blog

Nagyon meghökkentő programot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani: a Természettudományi Múzeum új időszaki kiállításának témája a terhesség, a szülés, a gyermekágy – Semmelweis előtt.

Már régen szerettem volna egy könyvajánló bejegyzést írni a gyászfeldolgozással kapcsolatban, legyen az magzat, gyermek, családtag, háziállat, házastárs elvesztése, saját halál, betegség, vagy “csak” egy szakítás. Korábban egy vetélésről szóló bejegyzés alatti kommentáradat szegezett a kanapéra a Decathlonban (és így véletlenül a férjem egy csomó olyan cuccot vásárolt magának, ami nem tetszett nekem).

Épp most olvastam egy csoportban alváskönnyítő kis csetreszekről, és amíg éppen Szili alszik a ventilátor hangjára másfél órája (!!!!!), addig összehányom a linkeket egy bejegyzésben.

A szülés után elég sok kérdés foglalkoztatja a friss anyukákat, pláne amikor letelt a 6 hét és újra NŐKÉNT (is) funkcionálni kellene.

Tegnap az egyik elfogadónak titulált kismama/anyuka zárt fb csoportban felvetettem a kérdést, hogy tud-e valaki nem gagyi, modern, vicces mondókát, amit anyuka is élvezhet. 

varázskert

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket