fbpx

NLC

Ne hidd el, ha azzal riogatnak, hogy elkényezteted a gyereket, ha hagyod mindig rajtad lógni, mert majd túlzott kötődés lesz a vége.
Szülőként megszokni a kisgyerekek végtelen monotóniabírását rendkívüli kihívás. Heteken-hónapokon át nézni ugyanazt a rajzfilmsorozatot a legbéketűrőbb emberből is ki tudja hozni az állatot. Szülők meséltek arról, melyik rajzfilmhősök tették őket idegállapotba
Nagy fejtörést okoz sok szülőnek, hogy idén nyáron nem nagyon lesz klasszikus nyaralásra lehetőség.
Nagy dilemmában vannak az ovis gyerekek szülei, nehéz a döntés, hogy vigyük-e a gyereket oviba, ha amúgy meg tudnánk oldani, hogy otthon maradjon.
Előbb utóbb minden anya belép egy fórumba, vagy egy online csoportba, ahol szülők, gyerekneveléssel kapcsolatban osztják a tanácsokat. Egymás halálának kívánásától a legönzetlenebb segítségig mindenfélébe belefuthatunk.
A gyerek kérdez. Azt kérdezi, hova lett apa és miért nem látogatja. Szívfájdító vallomás egy egyedülálló anyától.
Az internet nélküli 80-as és 90-es években még nem Instagramon üzengettünk egymásnak sértő beszólásokat, hanem egymás arcába mondtuk a csúfolódást.
Egy adminisztrációs hiba, egy időközben beütő világjárvány és egy kafkai hivatalrendszer: ez kell ahhoz, hogy egy jól szituált, átlagos család a biztosnak látszó hiteligényléstől eljusson addig, hogy bármikor az utcára kerülhet. Tímea elmesélte az elmúlt fél év kálváriáját, aki érintett CSOK-ügyben,
Az EMMA Vonal egy olyan anonim információs és lelkisegély vonal, amelyet szülés előtt és után álló anyák számára hoztak létre öt évvel ezelőtt. Az alapítók az elmúlt napokban adománygyűjtő kampányba fogtak, hogy a segélyvonal végre egy ingyenesen hívható zöld számot kaphasson.
Eszter több mint 13 évig élt bántalmazó kapcsolatban. A férje érzelmileg és tettlegesen is bántalmazta őt és a gyerekeit. A nő teljesen elvesztette az önértékelését, 12 éves fia öngyilkos akart lenni, most mégis sikerült kimenekülniük ebből a mérgező kapcsolatból.
A távoktatás a legtöbb szülőnek nyűg, főképp azoknak, akik munka mellett csinálják valahogy. Ugyanakkor tagadhatatlanul előfordulnak közben vidám pillanatok, amiket főképp a gyerekeinknek köszönhetünk aranyköpések formájában.
Gyerekruhát és gyerekcipőt nem olyan egyszerű online rendelni, tudjuk jól mi is. Összegyűjtöttünk néhány hasznos tanácsot és tapasztalatot, ami mégis megkönnyítheti a dolgot.

[rev_slider alias=”homeslider3″]

Népszerű cikkek

[rev_slider alias=”sidebar-slider-also”]

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket