fbpx

Püré

Végre (nap)szemüvegben összeöltözhetünk a VERY FRENCH GANGSTERS limitált ANYA-GYEREK kollekciójából.

A BANG BANG COPENHAGEN ruháiban az a legklasszabb, hogy bármelyik darabban elmehetünk a jelmezbálba, de nem fogjuk azt érezni, hogy beöltöztünk.

Egy éjszakáról, melyben három thai táncos kisgyerek, egy boszorkányszerű öregasszony és egy rosszul öltözött, negyvenes férfi szerepel. És egy délutánról, szintén velük..

Szegény jeti! Nem elég, hogy a felnőttek a horror rémisztő figurái közé száműzik a nagylábú, szőrös, fehér lényt, a gyerekek meg mindenért őt teszik felelőssé.

Tesóm biciklit keresett a fiának, amikor belebotlott Brum Brum-ba, az álomszép fa futóbiciklibe.

Egyrészt azért ne, mert valószínűleg nem is nekik készültek, másrészt meg annyira ijesztőek, hogy én sem töltenék el velük szívesen egy éjszakát sem.

Kinyomtatható pürés kilincsakasztók a gyerekszoba kilincsére. Nyomtasd ki , vágd körbe és ragaszd össze az akasztókat, és már mehet is a kilincsre!

Őszintén szólva nem tudom, hogy kezelném, ha a kislányom nagyon híres lenne, több ezer követővel a twitteren és a youTube-on, és kb. tízszer annyit keresne, mint én… elég furán hangzik, pedig a világon nem egy, hanem inkább tucatnyi anyuka és apuka tudja kezelni valahogy ezt a helyzetet.

Energiát termelnek, környezettudatosak, innovatívak és szépek: óvodák Japántól Ausztriáig.

varázskert

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket