Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

játék teszt

Ezer és egy okból alakulhat úgy az élet, hogy teljes napokat kell együtt tölteni otthon a gyermekeddel, és ilyenkor szükség van magneb6-ra olyan játékokra, ami nem kötődik az egész napos kütyüzéshez ( igen, nálunk lehet, kontrolált formában), van benne közös játék lehetősége, és az én nyugalmam megőrzése érdekében: önálló játék is.
A Minimag legkisebb csapattagja letesztelték a LUBULONA Summervill fa építőkészletét. Az, hogy óriási sikert aratott enyhe kifejezés. Az egyik legszerethetőbb fa építőkészlet, mutatjuk máris, hogy miért.
A Minimag csapat teljes erőbedobással neki fogott játszani.. és tesztelni. A Little Dutch márkáról már sokszor volt szó az oldalunkunk, most a KÁVÉFŐZŐ SZETTet fogjuk letesztelni, és megmutatni nektek. 
Türkizkék szín, izgalmas formák, játékosság: ez jellemzi az Ananast, akiről a jelenlegi beszámolómat írtam Nektek. Olyan fantáziavilágba csöppen a vásárló, amelyre Ő maga mindig is vágyott: megannyi cuki állat várja, hogy a kisgyermekek játszanak vele. Tesztelésem során 2 csendeskönyvet, és 2 db sp
Játékosan gyakorolni a nyelvtant és a környezetismeretet? Ez mintha szembemenne a gravitációval, nem? Eddig azt hittem, hogy a kvíz kérdezős-felelgetős formája az ösvény, ami a legkevésbé szórakoztató. Azonban a Bagolytanodában -legnagyobb megelégedésemre- történik valami nagyon érdekes.

Ezúttal nem kutattam egy konkrét témájú játék után, csak jó lett volna valami újat kipróbálni. Bevallom, elég kevés Djeco társas működik nálunk jól, de a Twisty koncepciója -és persze a látvány- megtetszett.

Ennyire megosztó játék, mint a mai bejegyzés főszereplője nemcsak a blogon nem szerepelt, de még a birtokunkban sem volt. Vajon ti réreznétek a The Mind-ra?

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet