fbpx

3 könnyű, gyerekbarát és (egészséges) nyári finomság

nyári gyerekbarát ebéd receptek

Valószínűleg vagyunk egy páran, akiknek nem a legkedvencebb elfoglaltsága a főzés, különösen nem 400 fokos melegben (igen, tudom, hogy valójában nem 400, de én már 33 fok felett nem számolom, minden 400:)).

De, ha meglátod Gourmet baba isteni rebarbara pitéjét, akkor minden más gondolat messze fog szállni, és csak annyi marad :Ezt én is meg akarom kóstolni!

Az élet legviccesebb fricskája, hogy az év legmelegebb időszaka egyúttal a legtökéletesebb arra, hogy kihozzuk a maximumot a konyhából, főzésből, hiszen ilyenkor a legnagyobb a zöldség és gyümölcs választék.

A mai 3 recept szinte a teljes, nyári gyümölcs választékot kihasználja: gyümölcs leves, vegán, gyümölcsös fagyi, és rebarbara pite érkezett hozzánk Gourmet Baba, vagyis Viki konyhájából.

Akár picivel vagy otthon, akár nagyobbakkal, mindhárom ételnek óriási sikere lesz, sőt a nagyobbakat már be is vonhatod a főzés előkészítésébe.

ÍME A 3 GYEREKBARÁT, NYÁRI RECEPT

Ráadásul tejfehérje allergiásokra is gondolt Viki a receptek összeállítása során

1. Tejmentes gyümölcsleves

Vegán fagyi

Rebarbarás pite

TUDTAD?

A rebarbara valójában zöldség, amit gyümölcsként fogyasztunk, a levelek mérgezőek, NEHOGY MEGEGYÉTEK! A levél nyele az, amit fogyasztunk belőle.

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)