fbpx

FAJÁTÉK, AHOGYAN CSAK ELKÉPZELED – MENŐ FAJÁTÉKOT MUTATUNK

oppi fajatekok minimag

FIGYELEM

Ezt Nektek is látnotok kell! Ha most azt írnánk, hogy, íme egy játék, amely nemcsak, hogy kreatív, de még oktató is, akkor úgyis csak legyintesz, hogy persze, Dunát lehet velük rekeszteni.

PERSZE TUDOD, HOGY MI MINDIG SOKKAL TÖBBET AJÁNLUNK

oppi fajatekok minimag

Bizony, a Minimag virtuális lapjain olyan játékokat ajánlunk nektek, amiben van valami plusz, valami többlet.

Mint most például a Tikka Játék jóvoltából, a nem túl régóta Magyarországon is elérhető francia O P P I játék márka.

MINIMAG KITEKINTŐ

OPPIMINIMAGFAJATEKTESTVEREK2
OPPIMINIMAGFAJATEKTESTVEREK

A francia testvérpár, Hansel Schloupt és Bastien Schloupt 2018-ban alapította az O P P I-t, és Hansel 10 évig tartó gyerekkori betegségének hatására fordult a s gyerekek fejlődését támogató terápiás játékok megtervezése felé. Ez a tapasztalat indította útjára játékukat, a Piks-et,egy játékot, ahol a formatervezés és az oktatás találkozik.

SZEBB JÖVŐT A GYEREKEKNEK

Létrehozása óta az O P P I ® oktatási játékokat tervez, fejleszt és forgalmaz a formatervezés és az oktatás területei közötti együttműködés alapján. Különösen érzékenyek a gyermekek fejlődésére, kreativitására és nevelésére, aktívan bevonják a gyerekeket a kutatásba és fejlesztésbe is, mindezt azért, hogy jobb termékeket alkothassanak a jövő felnőttjeinek. Nemcsak a cég gondolkodik így, hanem a nagyközönség és a szakma is, hiszen a márka számos díjat tudhat magáénak, mint például a legrangosabb REDDOT 2020 díját is.  ( a REDDOT a minőség védjegye)

CÉL A LEGEREDETIBB SZERKEZET

oppi fajatekok minimag

A Piks egy olyan építőjáték, aminek a célja végtelenül egyszerű: hozd létre a legeredetibb és legimpozánsabb szerkezetet anélkül, hogy leesne akár egy darab is belőle! A játék több lépcsős folyamatban fejleszt, szórakoztat és oktat.

Amikor Piks by O P P I-vel játszunk ( igen, minket felnőtteket is elvarázsol) , a koncentráció fejlődik, miközben gumikúpokat és fatáblákat helyezünk egymásra úgy, hogy lenyűgöző szobrokat hozzunk létre – természetesen figyelve, hogy egy darabja se essen le közben. A 3 éves vagy annál idősebb korosztály számára ajánlott játék bebizonyítja, hogy a kreativitásod felhasználásával növelheted kitartásodat, javíthatod a finom motorikus képességeidet és jobban tudsz döntéseket hozni.

Ennyire egyszerű ez az egész. A Tikka Játéknál több féle készletet találok a kicsitől a hatalmas oktatói készletig. Nemcsak egyéni játékra alkalmasak: hasonlóan a régi kártyavár építéshez, ezt is tudjátok közösen játszani: egyikőtök letesz egy elemet, a másik hozzátesz, és így tovább. A csomagokban találtok kirakó kártyákat, de le is lehet tölteni hozzá.

JÓ JÁTÉKOT KIVÁNUNK

További cikkei

egérkastély

Népszerű cikkek

ideiglenes tetoválások MATRICÁS ÓRIÁS POSZTER, 49 MATRICÁVAL | AZ EMBERI TEST

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)