fbpx

fejlesztő játék

Abban nemcsak a gyerek pszichológusok, gyerekorvosok értenek egyet, hogy a játék fejleszti legjobban a gyerekek tanulási, érzelmi és kommunikációs képességeit. Mi szülők is csatlakozhatunk és hevesen bólogathatunk, mert ez bizony így van. Azok a játékok a legfontosabbak, amelyek érzelmet váltanak ki: a velük való játék nélkülözhetetlen szemünk fénye lelki és szellemi fejlődéshez. A velük való játék során tudják befogadni és feldolgozni az őket körülvevő világot és annak történéseit.
Ezt Nektek is látnotok kell! Ha most azt írnánk, hogy, íme egy fajáték, amely nemcsak, hogy kreatív, de még oktató is, akkor úgyis csak legyintesz, hogy persze, Dunát lehet velük rekeszteni.
Amiben mi, itt a Minimag home office szerkesztőségben segíteni tudunk nektek, az az, hogy mutatunk néhány húsvéti ajándék tippet nektek, amelyeknek, azt gondoljuk, hogy minden 3-6 év közötti kisgyerek örülne. A mieink egészen biztosanJ, aktívan részt vettek a válogatásban…
A Minimag legújabb válogatásában A HOLNEMBOLT játékbolt tulajdonosait kérdeztük meg, milyen fejlesztő játékokat javasolnak, amikkel szórakoztatva fejleszthetünk.

Minimag hírlevél feliratkozás

Kövess minket