Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Lelki nass

Olyan cikket találtok itt, amelyek simogatják a lelkünket.

Tudtad, hogy emberként a legfontosabb dolog a légzés? Igen, igen, még az evés és a Netflixezés előtt is! De nem akármilyen légzésről van szó, hanem a tudatos légzésről, amivel ( majdnem)tuti Jedi mesterré válhatsz!
Most pedig a tudatos jelenlét, azaz a mindfulness gyakorlati hasznaira térünk ki meg még arra is, hogyha ez az egész, amiről itt olvasol, megtetszik, akkor hogyan tudod kipróbálni. 
A Minimag.hu-n, különösen szeretjük azokat a filmeket, ahol a női barátságok és úgy egyáltalán a nők állnak a középpontban. Ezek a történetek inspirálnak minket arra, hogy értékeljük saját barátságainkat, legyen szó bármilyen akadályról vagy kihívásról, amit együtt kell leküzdenünk. Következzen a Minimag válogatása: A legjobb filmek a női barátságokról.
Gondoltad volna, hogy a tudatos jelenlét képes megváltoztatni az életed? Nos, a Minimag legújabb cikkében pont erről esik szó. Ha valaha is gondoltad, hogy a mindfulness  amolyan újkorinak tűnő hóbort, akkor…. üdv a klubban! De mi történik, amikor az élet úgy dönt, itt az ideje egy kis változásnak? Kíváncsi vagy, hogyan fordíthatod a javadra a stresszt, és hogyan találhatsz egyensúlyt a pörgés és a pihenés között? Akkor ne hagyd ki a Minimag legújabb szakértői cikkét a mindfulness-ről.
A gyilkos verseny és a könyörtelen ambíciók világában, amiről ritkán esik szó, az egy teljesen hétköznapi (-nak tűnő) kapcsolati tőke: a női barátságok ereje.
A Minimag legújabb sorozatában olyan nőket mutatunk, akik, 40 év felett lettek sikeresek. Egy olyan világban, amely megszállottja a fiatalságnak, van egy bizonyos fajta lázadás abban, hogy valaki 40 év felett éri el az álmait.
Akár azért hord maszkot valaki, mert szeretetre, elfogadásra, biztonságra törekszik, akár azért, mert körmönfont szándéka, hogy megtévessze a külvilágot – az álarc akkor is csak ál-arc. Nem igazi.
Egy olyan világban, ahol a mindennapi élet nyüzsgése gyakran beárnyékolja érzelmi jólétünket, a depresszió összetettségének megértése kulcsfontosságúvá válhat. Mivel évente jelentős számú felnőtt szembesül a depresszióval, minden eddiginél fontosabb, hogy felismerjük annak fontosságát, milyen fontos támogatást nyújtani egy szerettünknek vagy barátunknak, aki ezeken a zavaros vizeken navigál, mint valaha. 
Ez a cikk hat alapvető módot kíván feltárni a tinédzserek szeretetére és megértésére, gyakorlati tanácsokat és , mondjuk ki, bátorító szavakat nyújtva a szülőknek, mindenkinek, aki jelentős szerepet játszik egy tinédzser életében.
Ez a cikk öt egyszerű, mégis erőteljes módszert mutat be arra, hogyan ápolhatjuk a hitelességet a mindennapi életünkben. Akár a személyes kapcsolataidat szeretnéd javítani, akár az önbecsülésedet növelni, vagy egyszerűen csak teljesebb életet szeretnél élni, ezek a stratégiák a kiindulópontot jelentik számodra.
Összegyűjtöttünk 10 megindító idézetet Anne Frank legendás Egy fiatal lány naplójából.
Stressz minden olyan dolog, ami megbontja a testi-lelki egyensúlyunkat, minden olyan tényező, ami kibillent az eredeti egyensúlyi állapotunkból és alkalmazkodásra késztet minket. Hát, ha valami, akkor a karácsonyi készülődés ilyen…

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet