Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Programok, ajánlók

Cikkeink között megtalálsz mindent, ami a te és gyereked szórakozásához szükséges: szabadtéri és beltéri programok, kreatív ötletek, játéktesztek, színházi-film és könyvajánlók várnak rád. Ismerd meg a legújabb filmeket és sorozatokat, mélyedj el a könyvajánlóinkban. Élvezd a szórakozás minden formáját egy helyen, és teremts emlékezetes pillanatokat a családdal együtt!

MINIART fali dekoráció
A nyári szünet mindenkinek egy kihívás, de a speciális nevelési igényű gyerekek szüleinek még nagyobb. Ezért most hoztunk két szuper tábort és egy plusz programot, hogy könnyebb legyen a nyár! Jónás Nóra gyógypedagógus cikke. 
Budapestre érkezik a Museum of Failure kiállítás, amely sikertelen termékek bemutatásával egyedülálló betekintést nyújt az innovációba. A kiállításon több mint 200 vállalkozás terméke található, olyan érdekességekkel, mint a Colgate fagyasztott lasagnája és a Coca-Cola Blak kávéja.
Két évvel ezelőtt harmincöt éves, háromgyerekes anya voltam egy látszólag jól működő házasságban, akárcsak Janka. Úgy éreztem, hogy kell, hogy legyen még valami az életben, ami vár rám, mert kiüresedett körülöttem a világ és nem találom magam. Épp, mint Bori. Én nem léptem félre, mint Viktor, de sokszor gondoltam rá, hogy jó volna egy olyan férfi, mint Rudi. Aki megért, aki nem akar megváltoztatni és a puszta létezésével azt üzeni, „Látlak!”. Szóval Angela Murinai Bossa nova című kötete igencsak megdolgoztatott. Hidd el, minden könnycseppért megérte!
A Japán Alapítvány szervezésében idén is megrendezésre kerül a JFF Online Japán Filmfesztivál. 2024. június 5. és június 19. között az ország bármely pontjáról, eredeti nyelven, magyar vagy angol felirattal, ingyenesen nézheted meg a huszonegy kortárs japán filmet és két klasszikust is .
Ne hagyd ki ezt a ritmusokkal és pozitív energiával teli bulit, ami biztosan felpörgeti a nyaradat. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik ikonikus zenekarok gondoskodnak a felejthetetlen éjszakáról.
A Pagony kiadó rajzpályázatot hirdet ovisok és kisiskolások számára, hogy megmutassák, milyen a nagyi vagy nagypapa. Rajzold le a kedvenc pillanataitokat, mesélj róluk a rajzodon keresztül!
Május hónapban hármas ajánlatunkkal arra ösztönözzük a családokat, hogy merjenek új dolgokat kipróbálni, és találjanak örömet azokban az élményekben, amelyek valóban mindenki számára nyitottak. Kezdhetünk?
2024. június 12-én a veszprémi História Kertben a Ma este gyilkolunk című krimi-vígjáték premier előtti gálavetítésével kezdődik és négy napon át tart a hazai filmek legnagyobb ünnepe, új nevén a MOZ.GO, a Magyar Mozgókép Fesztivál.
Fedezz fel 5+1 kihagyhatatlan budapesti látnivalót, ami garantáltan gazdagítja a fővárosi látogatásodat! Tervezd meg a tökéletes budapesti kirándulást velünk.
Pár nap választ el minket kedves olvasó és vissza csöppenhetünk a bálok, pletykák, némi szex, és esetleg a könnyfakasztó románcok világába, mindezt, természetesen csak azért, hogy megismerjük Colin Bridgerton és Penelope Featherington szerelmének történetét.
Kapd elő a mobilod, és tarts velünk egy izgalmas videós kihívásra, amit a Magyar Mozgókép Fesztivál szervez, része a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programnak. A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál társszervezőként várja a 20 év alatti fiatal filmesek jelentkezését, és tudjuk jól, a Minimag olvasói között számos kreatív szülő is akad, akinek csemetéje szívesen forgatna!
Ingyen társasjáték? Íme a Minimag.hu legújabb körképe, ahol Jónás  Nóra Gyógypedagógus és játékszakértőnk segítségével bemutatjuk a legjobb ingyenesen letölthető társasjátékokat! Szívesen.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet