Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Utazás

Fedezz fel a gyerekbarát szálláshelyeket és izgalmas családi kiránduló tippeket a Minimag utazás rovatában. Cikkeink között egyaránt megtalálhatóak a belföldi és külföldi úti célok, így a család minden tagja megtalálja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást. Ismerd meg a legújabb utazási trendeket és tervezd meg velünk együtt a következő családi kalandokat, hogy minél több új élményt gyűjtsetek.

Öt tippet hozunk, hogyan járhatjátok be gyerekekkel Gran Canariát, hogy a nyaralás garantáltan felejthetetlen családi élmény legyen.
Ha őslakos vagy Budapesten, ha csak egy évben egyszer jársz erre, akkor is lesz benne szerintünk újdonság. 
Hála a Horseland lovasklubnak, Szilajnak, meg a My Little Pony-nak, a lovasmánia a családban őrült méreteket öltött. Így esett, hogy egy verőfényes áprilisi szombat délutáton az aprónéppel a Sokoró-dombság csendes ölelésében megbújó Sokoró Fogadó lovastanyára látogatottunk. És aztán nem is akartunk hazajönni többé!
14 év alatt ingyenes a tömegközlekedés, Kelenföldről pedig akár egy óra alatt elérhetitek a győri pályaudvart – ami ráadásul a belváros kellős közepén található. Szóval röpke 65 perc alatt a nyugat kapujában találhatjátok magatokat, hogy aztán bájos barokk házikók és tágas terek őrizzék álmotokat.
Fedezz fel 5+1 kihagyhatatlan budapesti látnivalót, ami garantáltan gazdagítja a fővárosi látogatásodat! Tervezd meg a tökéletes budapesti kirándulást velünk.
Miközben 2024 nyarára készülődünk, az utazási trendek az élményalapú és helyalapú preferenciákra helyezik a hangsúlyt, és jelentős hatással vannak rájuk a közelgő nagy sportesemények is
Tegyük emlékezetessé a Húsvétot: tele vagyunk ajándék ötletekkel ( kicsiknek és nagyoknak), és szuper program ajánlókkal a húsvéti időszakra.
Megmutatjuk a DUPE DESTINATION -okat, azaz a megfizethető utazási alternatívákat, figyelj, mert lesz benne meglepetés:)
Ahogy a falusi gyerekeknek Budapest sürgés-forgása, csilingelése és színes kavalkádja maga a Kánaán, úgy lelik örömüket a városi gyerekek Vas (vár)megye dimbes-dombos zöldjében. Húzzátok fel a túracipőt és vegyétek be Vasvárt és környékét egy hétvége alatt ti is!
Ebben a cikkben, amit hívhatnánk kis bőrönd határozónak, segítünk eligazodni a bőröndök világában és a cikk végére egész biztosan tudni fogod, hogy melyik a legmegfelelőbb bőrönd a számotokra.
Lisszabon könnyen megközelíthető, látványos város, és minden korosztály számára tartalmaz izgalmas látnivalókat. Épp ezért kisgyermekkel is igazán tartalmas kirándulást, utazást lehet tervezni. De ezekkel a programokkal színesebbé lehet tenni bármilyen nyaralást.
Hivatalosan is nyakunkba szakadt a nyár, ami azt jelenti, hogy ideje felkötni az útilaput és bejárni kis hazánk legszebb vidékeit. Ezúttal Eger városát ajánlom figyelmetekbe, ahol ugyan egyetlen kósza pappal sem találkoztunk, a Szépasszony-völgyet se ittuk üresre, de élményből így is akadt bőven!

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet