Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Családi programok

A nyári szünet mindenkinek egy kihívás, de a speciális nevelési igényű gyerekek szüleinek még nagyobb. Ezért most hoztunk két szuper tábort és egy plusz programot, hogy könnyebb legyen a nyár! Jónás Nóra gyógypedagógus cikke. 
Budapestre érkezik a Museum of Failure kiállítás, amely sikertelen termékek bemutatásával egyedülálló betekintést nyújt az innovációba. A kiállításon több mint 200 vállalkozás terméke található, olyan érdekességekkel, mint a Colgate fagyasztott lasagnája és a Coca-Cola Blak kávéja.
Ne hagyd ki ezt a ritmusokkal és pozitív energiával teli bulit, ami biztosan felpörgeti a nyaradat. Olvass tovább, hogy megtudd, melyik ikonikus zenekarok gondoskodnak a felejthetetlen éjszakáról.
Május hónapban hármas ajánlatunkkal arra ösztönözzük a családokat, hogy merjenek új dolgokat kipróbálni, és találjanak örömet azokban az élményekben, amelyek valóban mindenki számára nyitottak. Kezdhetünk?
2024. június 12-én a veszprémi História Kertben a Ma este gyilkolunk című krimi-vígjáték premier előtti gálavetítésével kezdődik és négy napon át tart a hazai filmek legnagyobb ünnepe, új nevén a MOZ.GO, a Magyar Mozgókép Fesztivál.
Fedezz fel 5+1 kihagyhatatlan budapesti látnivalót, ami garantáltan gazdagítja a fővárosi látogatásodat! Tervezd meg a tökéletes budapesti kirándulást velünk.
Kapd elő a mobilod, és tarts velünk egy izgalmas videós kihívásra, amit a Magyar Mozgókép Fesztivál szervez, része a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programnak. A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál társszervezőként várja a 20 év alatti fiatal filmesek jelentkezését, és tudjuk jól, a Minimag olvasói között számos kreatív szülő is akad, akinek csemetéje szívesen forgatna!
Ha azt hitted, a sport és a szépség két külön világ, akkor készülj fel egy nagy meglepetésre! Április elején az Allee Bevásárlóközpont átriumában egy olyan fotókiállítás kerül bemutatásra, ahol a két világ összekapcsolódik. 
Az inkluzív programok nem csak egy szép szó a divatos kifejezések enciklopédiájában. Ezek valódi lehetőségek arra, hogy minden gyerek – legyen az down kóros, autista vagy bármilyen más különleges szükséglettel rendelkező csodabogár – megtalálja a helyét a nap alatt. Április hónapban szuperhősöket keresünk!, akiknek programokat ajánlhatunk.
Harmadszor is megrendezésre kerül a VÁLKÖRZÉS, a Váli-völgy legsikeresebb sporteseménye
Új kötettel bővült Berg Judit és Kőszeghy Csilla kis dínó-sorozata, amiben ráadásul már nem is ketten, hanem hárman hódítják meg a világűrt a Két kis dínó a Holdon című részben. Ennek örömére április 20-án, szombaton 10 órától Dínónapot lesz a Bartók Pagonyban!
A szünet itt van a nyakunkon, és, ha te is elfelejtetted, hogy előre felkészülj programlehetőségekből, akkor íme egy ultimate válogatás a legjobb húsvéti és tavaszi programokból,  egyeneses a Minimatinétól:

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet