Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Lélek

Merülj el a Minimag Lelki világában, ami egyúttal a te lelki világod is. Az inspiráló tartalmainkban, melyek mélyebb érzelmi kapcsolatokat tárnak fel, szülői kihívásokra adunk megoldást és a személyes fejlődés útját tárgyaljuk ki. Mindezt megfűszereztük némi lelki nassolni valóval, hogy olvasás közben is érezd a törődést.

Tudtad, hogy emberként a legfontosabb dolog a légzés? Igen, igen, még az evés és a Netflixezés előtt is! De nem akármilyen légzésről van szó, hanem a tudatos légzésről, amivel ( majdnem)tuti Jedi mesterré válhatsz!
Lassan 20 éve már, de még mindig tisztán emlékszem arra az időszakra, amikor első gyermekemet vártam. Anyanap a Minimagon, azaz Boldog Anyák Napját!
Most pedig a tudatos jelenlét, azaz a mindfulness gyakorlati hasznaira térünk ki meg még arra is, hogyha ez az egész, amiről itt olvasol, megtetszik, akkor hogyan tudod kipróbálni. 
A Minimag.hu-n, különösen szeretjük azokat a filmeket, ahol a női barátságok és úgy egyáltalán a nők állnak a középpontban. Ezek a történetek inspirálnak minket arra, hogy értékeljük saját barátságainkat, legyen szó bármilyen akadályról vagy kihívásról, amit együtt kell leküzdenünk. Következzen a Minimag válogatása: A legjobb filmek a női barátságokról.
Gondoltad volna, hogy a tudatos jelenlét képes megváltoztatni az életed? Nos, a Minimag legújabb cikkében pont erről esik szó. Ha valaha is gondoltad, hogy a mindfulness  amolyan újkorinak tűnő hóbort, akkor…. üdv a klubban! De mi történik, amikor az élet úgy dönt, itt az ideje egy kis változásnak? Kíváncsi vagy, hogyan fordíthatod a javadra a stresszt, és hogyan találhatsz egyensúlyt a pörgés és a pihenés között? Akkor ne hagyd ki a Minimag legújabb szakértői cikkét a mindfulness-ről.
10 kérdést gyűjtöttünk össze, aminek megválaszolásával vissza tudjátok hozni a szikrát a kapcsolatotokba.
A gyilkos verseny és a könyörtelen ambíciók világában, amiről ritkán esik szó, az egy teljesen hétköznapi (-nak tűnő) kapcsolati tőke: a női barátságok ereje.
A Minimag legújabb sorozatában olyan nőket mutatunk, akik, 40 év felett lettek sikeresek. Egy olyan világban, amely megszállottja a fiatalságnak, van egy bizonyos fajta lázadás abban, hogy valaki 40 év felett éri el az álmait.
Akár azért hord maszkot valaki, mert szeretetre, elfogadásra, biztonságra törekszik, akár azért, mert körmönfont szándéka, hogy megtévessze a külvilágot – az álarc akkor is csak ál-arc. Nem igazi.
Egy olyan világban, ahol a mindennapi élet nyüzsgése gyakran beárnyékolja érzelmi jólétünket, a depresszió összetettségének megértése kulcsfontosságúvá válhat. Mivel évente jelentős számú felnőtt szembesül a depresszióval, minden eddiginél fontosabb, hogy felismerjük annak fontosságát, milyen fontos támogatást nyújtani egy szerettünknek vagy barátunknak, aki ezeken a zavaros vizeken navigál, mint valaha. 
Akár az élet rohanó követelményei miatti lassú eltávolodásról, akár a teljesíthetetlen elvárások hirtelen felismeréséről van szó, feltárjuk a kíméletlen igazságokat és önreflexiókat arról, hogy mit is jelent valójában a felnőttkori barátság
Ez a cikk hat alapvető módot kíván feltárni a tinédzserek szeretetére és megértésére, gyakorlati tanácsokat és , mondjuk ki, bátorító szavakat nyújtva a szülőknek, mindenkinek, aki jelentős szerepet játszik egy tinédzser életében.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet