Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Szabadtéri gyerekprogramok

Nem csak az aktuális programokat találod meg itt, hanem játszótér ajánlókat is gyűjtöttünk.

banner
2024. június 12-én a veszprémi História Kertben a Ma este gyilkolunk című krimi-vígjáték premier előtti gálavetítésével kezdődik és négy napon át tart a hazai filmek legnagyobb ünnepe, új nevén a MOZ.GO, a Magyar Mozgókép Fesztivál.
Kapd elő a mobilod, és tarts velünk egy izgalmas videós kihívásra, amit a Magyar Mozgókép Fesztivál szervez, része a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programnak. A Cinemira Nemzetközi Gyerek- és Ifjúsági Filmfesztivál társszervezőként várja a 20 év alatti fiatal filmesek jelentkezését, és tudjuk jól, a Minimag olvasói között számos kreatív szülő is akad, akinek csemetéje szívesen forgatna!
Az inkluzív programok nem csak egy szép szó a divatos kifejezések enciklopédiájában. Ezek valódi lehetőségek arra, hogy minden gyerek – legyen az down kóros, autista vagy bármilyen más különleges szükséglettel rendelkező csodabogár – megtalálja a helyét a nap alatt. Április hónapban szuperhősöket keresünk!, akiknek programokat ajánlhatunk.
Harmadszor is megrendezésre kerül a VÁLKÖRZÉS, a Váli-völgy legsikeresebb sporteseménye
A szünet itt van a nyakunkon, és, ha te is elfelejtetted, hogy előre felkészülj programlehetőségekből, akkor íme egy ultimate válogatás a legjobb húsvéti és tavaszi programokból,  egyeneses a Minimatinétól:
Ugorjunk fejest együtt a Minimag új rovatában, a speckó gyerekeknek szánt program ajánlók világába. Fedezük fel az akadálymentes ösvények és az autizmusbarát filmvarázslatok örömét, csatlakozz hozzánk, ahol az inkluzivitás találkozik a szórakozással!
Mint a Minimag főszerkesztője, Andi, nagy örömmel mutatom be nektek az új csapattagunkat: Jónás Nórát, aki gyógypedagógus,  egy nem „sima”, de annál különlegesebb kisfiú anyukája és nem mellesleg egy nagyon menő webshop tulajdonosa, aki segít nektek programokat találni speckó gyerekeknek.
Tegyük emlékezetessé a Húsvétot: tele vagyunk ajándék ötletekkel ( kicsiknek és nagyoknak), és szuper program ajánlókkal a húsvéti időszakra.
Augusztus 26-án jótékonysági fesztivállal zárja a nyarat az Avalon Park, ahol a rendezvény teljes bevételét a miskolci Mesekert Óvodának ajánlják fel, akik sajátos nevelési igényű gyerekekkel foglalkoznak.
a Pagony boltok mesevilága reményt ad. Ihletet. Élményt és varázslatot. Épp ezért örültem annyira, amikor három cuki csemetémmel kipróbálhattuk a Győri Pagony Boribonnal a parkban kalandját.
Előre is elnézést kérve a nyárimádók klubjától, szeretnénk igen hamar leszögezni azt, hogy egy napsütötte, esőmentes őszi nap, a pompás színek palettájával egyértelműen, vitathatatlanul a valaha volt legjobb évszakok egyike ( mindjárt a tavasz után :))). Az elviselhetetlen forró napok mögöttünk vannak, az ősz, pedig tele van ígérettel, várakozással és együtt töltött minőségi idővel.
Talán találkoztál már a strandkocsi és testvérkocsi kifejezéssel, talán nem, mindenestre mi most képbe hozunk az idei év legmenőbb családtámogató eszközével.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet