Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.
Amikor a „Banner Formátumokról” beszélünk a Minimagon, akkor a vizuális varázslatról van szó igazából. Ezek a bannerek – legyenek akár standard vagy a kicsit különlegesebbek – nem csak arra szolgálnak, hogy információt közvetítsenek. Ők azért vannak itt, hogy elmeséljenek egy történetet, ami vonz, izgat, és talán még kíváncsivá is tesz.

A Minimag bannerjei több mint egyszerű vizuális elemek; hatékony eszközök a célközönség figyelmének megragadására.

Tisztában vagyunk annak fontosságával, hogy olyan bannereket hozzunk létre, amelyek nemcsak jól néznek ki, hanem hatékonyan közvetítik az üzenetedet is. Íme, mire számíthat bannereinktől:

Feltűnő vizuális elemek: Bannerjeink magával ragadó vizuális elemeket tartalmaznak, amelyeket úgy terveztünk, hogy kiemelkedjenek. Legyen szó élénk színekről, kiváló minőségű képekről vagy kreatív grafikákról, biztosítjuk, hogy bannerjeink maradandó benyomást hagyjanak.

Relevancia: Minden bannert gondosan úgy alakítunk ki, hogy illeszkedjen az oldal tartalmához és kontextusához. Hiszünk a relevancia erejében, és bannerjeink ezt az elkötelezettséget tükrözik.

Világos üzenet: A bannerek esetében az egyértelműség kulcsfontosságú. Üzeneteinket tömören és könnyen érthetően fogalmazzuk meg, így biztosítva, hogy a közönség gyorsan felfogja az általad kínált értéket.

Felhívás a cselekvésre: Minden banner tartalmaz egy egyértelmű és meggyőző felhívást a cselekvésre (CTA). Legyen az „Vásároljon most”, „Tudjon meg többet” vagy „Kezdje el”, a CTA-kat úgy terveztük, hogy a felhasználókat interakcióra ösztönözzék.

Responsive Design: A mai mobilközpontú világban a reszponzív tervezés elengedhetetlen. Bannerjeinket különböző képernyőméretekre optimalizáltuk, így biztosítva, hogy jól nézzenek ki és zökkenőmentesen működjenek asztali számítógépeken, táblagépeken és okostelefonokon.

Banner típusok

  1. Főoldalon desktopon oldalsávban a Népszerű cikkek felett, mobilon közvetlenül a cikkek alatt, 7 napos megjelenést biztosítunk a terméked, szolgáltatásod számára, linkkel együtt.
  2. Főoldalon desktopon oldalsávban és mobilon is a Népszerű cikkek alatt, 7 napos megjelenés, linkkel együtt.

  3.  Kategóriáknál a cikkek felett.
  4. Cikkben elhelyezett banner
bannerek a minimagon

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet