fbpx

Blog

Végre melegebb az idő. Hurrá! De most meg valahogy túlzásba esett ( nekünk semmi se jó, tudom) , és az egész napos szabadtéri nyári tevékenységek lehetősége, finoman szólva is esélytelenné vált. Szerencsére van néhány olyan beltéri játéktevékenység, amelyekkel biztosítani tudjuk a gyerekeink szórakozását, és olykor még egy ( hideg) kávét is meg fogunk tudni inni a segítségükkel.
Ezer és egy okból alakulhat úgy az élet, hogy teljes napokat kell együtt tölteni otthon a gyermekeddel, és ilyenkor szükség van magneb6-ra olyan játékokra, ami nem kötődik az egész napos kütyüzéshez ( igen, nálunk lehet, kontrolált formában), van benne közös játék lehetősége, és az én nyugalmam megőrzése érdekében: önálló játék is.
Magyarország a 10 millió influenszer országa – halljuk ezt a mondatot egyre többször, és ha jobban belegondolunk, sajnos nem ok nélkül. Ma már az a furcsa, ha instagramon olyan profilba botlunk, ahol nem minden a reklámról, a fizetett együttműködésről szól, ahol nem az az érzésed, hogy a követéseddel az adott influenszer pástétomos reggelijét is te támogatod.

Népszerű cikkek

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket