Keresés
Close this search box.
Keresés
Close this search box.

Blog

Fedezd fel a fantasy filmek és sorozatok varázslatos világát! Próbáld ki izgalmas kvízünket, és teszteld, mennyire ismered kedvenc varázslóid, sárkányaid és misztikus kalandjaid történeteit.
Tudd meg, mit jelent az igazi egészségtudatosság! Fedezd fel, hogyan érheted el a testi és lelki harmóniát, és ismerd meg azokat az eszközöket és technikákat, amelyek segítenek a stresszkezelésben, a pozitív gondolkodásban és az önismeretben. Légy tudatos az egészségeddel kapcsolatban, és élj teljes életet!
Fedezd fel, hogyan készíthetsz profi fotókat a családi nyaralásról! Sámson Réka fényképész tippjei segítenek, hogy a legjobb pillanatokat örökítsd meg.
Képzeld el, hogy két kreatív márka találkozik, és egy varázslatos együttműködés születik meg belőle, amely tele van vidámsággal, színekkel és kalandokkal. Nos, pontosan ez történt, amikor a bohém stílusáról ismert Louise Misha és a szórakoztató, gyerekbarát Jojo Factory összeállt, hogy megalkossák a legújabb közös kollekciójukat.
Próbáld ki Rebecca Moore álomszép légzőgyakorlat-kártyáit, amelyek segítenek a stressz oldásában és a pihenésben. A Minimag bemutatja, hogyan használhatod őket mindennapi életedben, hogy jobban érezd magad!
Július 26. és augusztus 11. között a párizsi olimpia olimpiai falujában a „sportolók mentális egészségét” szolgáló tér mellett egy bölcsöde is helyet kapott.
Bárcsak ne lenne aktuális Minimag kvízt készíteni tinédzser korunk ikonikus sorozatáról…..de Shannen Doherty, vagyis Brenda Walsh július 13-i halálát követően elindult bennünk a nosztalgia.
Fedezd fel Emma Watson inspiráló történetét: hogyan vált Hermione Grangerből a nők jogainak és a fenntarthatóságnak elkötelezett aktivistává. Tudd meg, hogyan inspirálhat téged is!
Fedezd fel, hogyan teheted békésebbé a nyarat kamasz gyermekeiddel! 8 humoros és hasznos tipp a Minimagon, hogy a családi vakáció igazi élmény legyen mindenkinek…tényleg mindenkinek.
Fedezd fel, miért fontosak a múzsák a mindennapokban, és hogyan inspirálhatnak minket a hétköznapi életben is. Obreczán Brigitta coach megmutatja, hogyan találhatjuk meg saját múzsánkat, és hogyan lehetünk mások múzsái.
Te is érzed, hogy a libidóhiány bekúszik a kapcsolatodba, mint egy alattomos kis tolvaj? 🕵️‍♂️🔍 Nem vagy egyedül! Derítsd ki, mi okozhatja és hogyan hozhatod vissza a szenvedélyt a hálószobába. Tippjeinkkel és trükkjeinkkel újra felizzíthatod a lángot! 💥❤️
A farmer ruha már évtizedek óta alapdarabnak számít, ami pontosan ezért sosem megy ki a divatból. Egyszerűsége, sokoldalúsága és tartóssága miatt megannyi alkalomra és összeállításban tökéletes választás. Mindennek tetejében a klasszikus modellek még inkább aranykorukat élik, modern csavarral és frissített megjelenéssel.

Hírlevél feliratkozás + ajándék

Minimag hírlevél

Kövess minket

Ne maradj le rólunk

GYERE CSATLAKOZZ A MINIMAG KÖZÖSSÉGHEZ és mi adunk egy ajándékot is neked

Ne maradj le a híreinkről, mert az ajándékok csak a hírlevélben lesznek benne:)!

önszeretet