fbpx

ajándékötlet

A Feelinks családi sikerein felbuzdulva muszáj volt a magyar fejlesztésű Igen?-t is kipróbálni. A karácsonyi ünnepek tökéletes alkalomnak bizonyultak. Persze megint az a családtag okozta a legnagyobb meglepetést, akitől a legkevésbé vártam volna. T kitörő lelkesedéssel várta az új kérdéseket, pedig a játékot egyébként 9 éves kortól ajánljá

Tavaly egy nagy bevásárlásunk alkalmával a gyerekjátékok között igazi kincsre bukkantunk. Kis dobozokban nagyon szép, fából készült babaszoba bútorok lapultak, amelyek rögtön elcsavarták a fejünket. Először csak három szobányi bútort vettünk meg, hogy majd jók lesznek egyszer, de a nagyon kedvező áruk miatt Tomi még zárás előtt visszarohant a boltba és megvette a maradék két szobát is. Mikor a lányok lefeküdtek aludni és kibontottuk a dobozokat, úgy forgattuk az apró hintalovat, bölcsőt, zuhanykabint és kanapét tágra nyílt szemekkel, mintha mi is gyerekek lennénk. Tudtuk, hogy egy év múlva a lányok babaházat kapnak ajándékba. Nem is akármilyet!

A 3d-s tündér lak elkészítése után ismét az a megtiszteltetés ért, hogy A Kreatívellátó blogjára írhatok vendégposztot. Ezúttal egy téli tároló dobozt készítettem el hóemberes szalvétával, decoupage technikával és hópasztával dekorálva. Hihetetlennek hangozhat, de életemben most először dolgoztam hópasztával. Kicsit tartottam is tőle az elején, de hamar ráéreztem a felvitelre és más dolgunk nincs is vele csak türelmesen várni, amíg megszárad. Fogadjátok szeretettel az elkészítés menetét.

Népszerű cikkek

Hírlevél feliratkozás

Kövess minket