Nem tervezek gasztroblogger lenni, ne ijedjetek meg:), de a múltheti tortám annyira jól sikerült, hogy úgy döntöttem, megosztom a receptet, hátha más is annyira beleszeret,mint mi- Mikel ezt kérte a szülinapjára, ennél nagyobb dicséret nem is kell! Ha már blogger vagyok, akkor csak mesélek picit a történetéről, mielőtt csak úgy snasszul leírom az elkészítési módot.
A dolgok menete rendszerint a következő: a ház – csodálatos – asszonya tortát díszít, a jólnevelt gyerekek pedig lesben állnak, és minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy elcsenjék a dekorációs elemeket, jelen esetben málnaszemeket. Az utolsó díszpéldány stratégiai elhelyezése után a védelmi vonal összeomlik, átengedem a terepet a gyereknek álcázott fenevadaknak, akik minden megmaradt potyamálnát felfalnak. Miután az utolsó szem is biztonsággal a gyomrukban landolt, rendszerint azonnal belém nyilall a felismerés: milyen jó is lett volna a torta mellé a fotóra málnaszemeket odastylingolni málnától maszatos gyerekfejek helyett.
Isteni finom, bármennyit meg tudnék enni belőle, kicsit a diós bejglit idézi, megspékelve az almalekváros mascarpone krémmel és a sós karamellel. A férjemnek készítettem szülinapjára, mert azt kérte, legyen sós karamell torta, és mivel tudom, nagyon szereti az almás sütiket, így kombináltam a kettőt. Recept következik.
A sütik olyan kis szöveges fájlok, amelyeket egy weboldal felhasználhat arra, hogy még hatékonyabbá tegye a felhasználói élményt. Bármikor módosíthatod vagy visszavonhatod weboldalunkon a Sütinyilatkozathoz való hozzájárulást.
Tudj meg többet Adatvédelmi irányelvünkben arról, kik vagyunk, hogyan léphetsz velünk kapcsolatba és hogyan dolgozzunk fel a személyes adatokat.