fbpx

Mutatjuk a kedvenc táskádat – Szín típus szerinti táskakörkép a Minimagon

Amióta az eszemet tudom a táskák megszállottja vagyok, csak úgy, mint a nők nagy része:) . Anyukám mesélte, hogy már kb. 4 évesen a kedvenc játékom a különböző táskák, neszeszerek megpakolása, magamra aggatása volt, lehetőleg egyszerre jó sokat, sose lehetett tudni, mikor melyikre lehet szükség.

NYIT A VILÁG-NYISSUNK MI IS - TÁSKÁVAL

Az évek során nem változott a gyűjtői szenvedélyem, bár jelentősen mérséklődött a számuk, de egy biztos, a sarki közértbe se megyek ki szemceruza és táska nélkül. Egy jó táska nem csak azért fontos, hogy elrejtse a dolgainkat (nem véletlenül keletkezett számos poén a női táska tartalmához kapcsolódóan), hanem fontos részét képezi az öltözetünknek, seperc alatt feldobhatjuk vele, de ugyanennyi idő alatt el is ronthatjuk a megjelenésünket vele. Szezonról, szezonra új táskatrendeket látunk, de szerintem sokkal fontosabb, hogy legyen néhány alapdarabunk, amit alkalmazni tudunk stílusban, és anyagában is a szettünkhöz.

TUDTAD? A latin RETICULUM (ebből a szóból ered a retikül) kis hálót jelent, az ókori nők táskája hálószemekből szőtt kis zsákocska volt.

Most, hogy júniustól nyit az ovi, sokunknak vissza kell mennie dogozni, vagy már eddig is kellett, de nem a megjelenése volt fókuszban, újra koncentrálhatunk egy kicsit magunkra. Meg a táskáinkra is. Szeretnénk megismertetni veletek egy fiatal anyukát, akinek a színes táska kollekciójába első látásra beleszerettünk és meg is hívtunk hozzánk a Minipiacra, hogy az ANYUKÁK kedvükre válogathassanak színpompás táskáiból.

BEMUTATJUK A MANUALBAGSET –MINIMAG DIVATPERCEK

A MANUALBAGS márkát Madák Andi alapította, 2017-ben. A fő vonalat a sportosabb GYMBAG jelenti, amit egy elegánsabb / strapabíró textilbőr anyaggal ötvözve a saját stílusára formált Andi. A táskák a sportos és az elegáns megjelenést keverve, mindkét stílus képviselőinek egyaránt kedvencei lesznek. Tavaly nyáron kiegészült a kollekció a MELON BAG-ekkel, ami már a nőiesebb formák felé veszi az irányt, a lekerekített forma, és az állítható pánt rengeteg variációt rejt magába: használhatjuk oldaltáskaként, öv és keresztpántos táskaként.

TOP 4 TÁSKA TÉL TÍPUSNAK

Mivel nem vagyok stílus tanácsadó, (tavaly nyáron részt vettem egy ilyen workshopon, életem egyik legjobb élménye volt, csak ajánlani tudom mindenkinek), ezért csak 1 mondatot írunk: a tél típusra jellemző színek hidegek, élénkek, és sötétek, nagyon fontos az öltözékükben a kontraszt, amit például egy táskával is el tudunk érni.

TOP 4 TÁSKA TAVASZ TÍPUSNAK

A tavasz típusúak a meleg, élénk és világos színekben mutatnak a legjobban. Pont, mint az évszak:) A szemük élénk, ragyogó. Mondjuk nekem is ragyogna, ha ilyen illusztris társaságba keverednék mint például Jennifer Aniston, Dakota Fanning Kate Hudson vagy Brad Pitt, ők mind a tavasz típushoz tartoznak.

TOP 4 TÁSKA NYÁR TÍPUSNAK

A tél típus után, Magyarországon a 2. leggyakoribb színtípus a nyár, lágy, hideg, világos színek, olyan, mint egy pasztell festmény. Kovács Patrícia színésznő és Sarah Jessica Parker is nyár típus.

TOP 4 TÁSKA ŐSZ TÍPUSNAK

A legtöbb nő ősznek gondolja magát, holott ez az egyik legritkább típus nálunk. A színek az őszi avar, erdő lágy, meleg, sötét színei. Most pedig képzeld magad elé Julia Roberts -et.

Bízunk benne, hogy megmozgattuk egy kicsit a (táska) fantáziátokat, és ti is találtatok kedvetekre valót MANUALBAGS kínálatában. Figyeljétek a Minipiacot is, ott is mutatjuk az újdonságokat, biztos forrásból tudjuk, hogy számos új kollekciót tervez Andi.

 

Népszerű cikkek

Kövess minket

HÚSVÉTI

Ajándék-
kalauz
Névtelen terv (8)