fbpx

Természetes babajáték – OLI&CAROL rágókák sztorija

Íme a legélethűbb baba rágóka mögötti sikersztori. A természetes gumikból készült játékokat imádják a gyerekek, tökéletes ajándék a babáknak, megkönnyíti a fogzást, később pedig fürdőjátékként is funkcionálhatnatnak, de szenzoros játéknak is beválik. A Minimag bemutja a spanyol OLI&CAROL rágókákat.

A TÖRTÉNET...

A történet 4 éve indult Barcelonában, ahol egy testvérpár, Olimpia és Carolina úgy döntöttek, hogy vállalkozni fognak. Persze ezt rajtuk kívül már sok millióan eldöntötték, de nekik huszonévesen (20 és 25 évesek egész pontosan) volt egy kreatív ötletük, egy nagy adag természet szeretetük, és órási hitük abban, amit csinálni szeretnének. Az OLI & CAROL egy baba játékokra specializálódott márka, ami csak és kizárólag természetes kaucsukgumiból készült, nagyon látványos rákókákat felvonultató márka. A termékek már több, mint 40 országban elérhető, mi most az ANYAPARADICSOM kínálatából válogattunk.

Mi van a márka mögött?

A kezdetek óta társadalmi felelősségvállalással teszi Olimpia és Carol a munkáját. Hisznek abban,hogy vállalkozóként kötelességük a társadalom érdekében cselekedniük. Ennek egyik legnagyobb eredménye egy harmadik világbeli együttműködés. Az észak-indiai Baba Jodh Sachiyar iskola diákjait támogatják tanulásukban. Segítségükkel a képen látható Kusum, Lalit, Babram, Amita és Ritu részt tudnak venni az oktatásban. Mindannyian,akik OLI & CAROL terméket vásárolnak, hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek a gyerekek koruknak megfelelően iskolába járhassanak, és elvégezhessék tanulmányaikat.

De mi van a boltban?

Röviden: Anyaparadicsomnál megtalálunk minden olyan játékot, ami a környezettudatosság jegyében készült. Hosszabban: Móni az Anyaparadicsom tulajdonosa és két kislány anyukájaként egy álmot váltott valóra, amikor átvette a weboldalt. Olyan játékokat találunk nála, amelyeket személyesen válogatott össze, mindig szem előtt tartva, hogy a termékek környezetbarátak legyenek, maximálisan a gyerekek örömét szolgálják. Olyan különleges márkákat hozott el hozzánk, mint a Grapat, Bajo, melyek Európa szerte közkedvelt fajáték márkák .

Népszerű cikkek

Kövess minket