fbpx

Minipiacról választottam – Zapi

Sorozatunkban a MINIPIAC partnerei mutatják be a kedvenc termékeiket az oldalunkról. Elsőként a ZAPI márka tulajdonosa, Anita válogatott a legmenőbb boltok kínálatából. Sziasztok, Anita vagyok, a ZAPI márka tulajdonosa. Két kisfiú Anyukája.

ZAPI ÉS A MINIPIAC

Észrevettem, hogy a piacon gyakran silány termékeket lehet csak kapni. Szerettem volna a gyermekeimnek többet adni, szerettem volna lábnyomot hagyni magam után, hogy egyszer felnézhessenek rám... Így alakult meg a Zapi, amely számomra olyan, mint egy gyermek: gondozom, óvom, és igyekszem mindig fejlődni általa. Az első olyan baba/gyermek márka a Zapi, amely a Fashion Streeten is megtalálható. Még 2018-ban csatlakoztam a Minipiachoz, nagyon szupernek tartom a lányok kezdeményezést, különleges és egyedi az oldal, nem is találni ilyen jellegű gyűjtőoldalt Magyarországon. A Minipiac termék kiválasztásánál elsődleges szempontom a MINEK ÖRÜLNÉNEK A GYEREKEIM szlogen volt:)

 

 

CSAPATBAN A LEGJOBB

Tudom, hogy mi az, amire valóban szükséged van, és mi az, amire nincs! Ez fontos, hiszen tele van a piac olyan termékekkel, amelyek feleslegesek. Már a kezdetekben is tudtam, hogy nem szeretném, ha a márka egy kézműves vállalkozás lenne: a tökéletességre törekedtem: olyan emberekkel dolgozom együtt, akik hasonlóan gondolkoznak.Hiszek a csapatjátékban, a szuperhősöknek is van jobb keze:). A következő válogatásban, pont emiatt választottam szuperhősöket a Minipiacról. Át is adom a stafétabotot és megkérem az Anyaparadicsom tulajdonát, Mónit, hogy ő is mutassa meg nekünk a kedvenceit a Minipiacról.

 

 

 

Népszerű cikkek

Kövess minket