fbpx

Minipiacról választottam – Zapi

Sorozatunkban a MINIPIAC partnerei mutatják be a kedvenc termékeiket az oldalunkról. Elsőként a ZAPI márka tulajdonosa, Anita válogatott a legmenőbb boltok kínálatából. Sziasztok, Anita vagyok, a ZAPI márka tulajdonosa. Két kisfiú Anyukája.

ZAPI ÉS A MINIPIAC

Észrevettem, hogy a piacon gyakran silány termékeket lehet csak kapni. Szerettem volna a gyermekeimnek többet adni, szerettem volna lábnyomot hagyni magam után, hogy egyszer felnézhessenek rám... Így alakult meg a Zapi, amely számomra olyan, mint egy gyermek: gondozom, óvom, és igyekszem mindig fejlődni általa. Az első olyan baba/gyermek márka a Zapi, amely a Fashion Streeten is megtalálható. Még 2018-ban csatlakoztam a Minipiachoz, nagyon szupernek tartom a lányok kezdeményezést, különleges és egyedi az oldal, nem is találni ilyen jellegű gyűjtőoldalt Magyarországon. A Minipiac termék kiválasztásánál elsődleges szempontom a MINEK ÖRÜLNÉNEK A GYEREKEIM szlogen volt:)

 

 

CSAPATBAN A LEGJOBB

Tudom, hogy mi az, amire valóban szükséged van, és mi az, amire nincs! Ez fontos, hiszen tele van a piac olyan termékekkel, amelyek feleslegesek. Már a kezdetekben is tudtam, hogy nem szeretném, ha a márka egy kézműves vállalkozás lenne: a tökéletességre törekedtem: olyan emberekkel dolgozom együtt, akik hasonlóan gondolkoznak.Hiszek a csapatjátékban, a szuperhősöknek is van jobb keze:). A következő válogatásban, pont emiatt választottam szuperhősöket a Minipiacról. Át is adom a stafétabotot és megkérem az Anyaparadicsom tulajdonát, Mónit, hogy ő is mutassa meg nekünk a kedvenceit a Minipiacról.

 

 

 

Add meg itt a címsor szövegét

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.